TruckStop Radio

    maandag 1 april 2024

    Star Nation Experience 2024

    (Star Nation Ervaring 2024)

    We hebben spannend nieuws voor onze #BestCommunityEver! We slaan de handen ineen met Western Star Trucks om jou een kans te bieden op een unieke ervaring van je leven. Vorig jaar begon Western Star een nieuwe traditie door het unieke evenement Star Nation Experience te organiseren in Bend, Oregon, voor hun gemeenschap. Nu zijn we uitgenodigd om deel te nemen aan het evenement van 2024! Samen met ons en Western Star Trucks krijgen twee gelukkige spelers van American Truck Simulator de kans om een volledig verzorgde reis naar Oregon te winnen van 8 tot 11 augustus en deel te nemen aan de onvergetelijke Star Nation Experience 2024!


    Laten we eens terugkijken naar het evenement van vorig jaar, om je een idee te geven van wat de deelnemers kunnen verwachten. In het hart van de ongetemde wildernis van Oregon maakte Western Star Trucks geschiedenis met een episch 4-daags evenement in 2023, het eerste in zijn soort in de vrachtwagenindustrie. Het was een wild avontuur vol adrenaline, waarin alles werd gevierd wat Western Star en de Star Nation-gemeenschap zo speciaal maakt. Acht winnaars van de loterij kregen toegang tot de faciliteiten en leiders van Daimler Truck North America, samen met een exclusieve preview van de nieuwste X-Series line-up. Het hoogtepunt van het evenement was ongetwijfeld de rondleiding achter de schermen van de High Desert Proving Grounds van Daimler in Madras, waar ze de ultieme rij-uitdaging aangingen door Western Star X-Series-trucks tot het uiterste te pushen.


    En dat is nog maar het begin, deelnemers konden ook genieten van verschillende buitenavonturen, zoals vliegvissen op forel, merk fotoshoots, ATV-ritten en zelfs de kans om de legendarische STARSQUATCH te ontmoeten. Het was een wild avontuur van begin tot eind, waarbij de ware geest van vrachtwagenliefhebbers samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

    Ondanks dat ze aan het begin vreemden waren die alleen verbonden waren door hun liefde voor Western Star Trucks, kwam deze groep onmiddellijk samen als vrienden en werd ze tegen het einde van de reis als een familie. Wil je meer zien? Duik hier in alle actievolle details.

    Na het succes van het Star Nation Experience-evenement in 2023, heeft Western Star ons benaderd met de wens om de magie in 2024 opnieuw te creëren, waarbij twee leden van de #BestCommunityEver ook betrokken zullen zijn!


    Misschien herinner je je onze speciale livestream van vorig jaar nog, waar we de eer hadden om Anthony Pires, voormalig Brand Manager van Western Star, te ontvangen. Tijdens die stream hintten we al naar de mogelijkheid van zo'n samenwerking, en sindsdien zijn er achter de schermen stilletjes ontwikkelingen gaande geweest. Nu zijn we verheugd aan te kondigen dat dit project inderdaad werkelijkheid wordt, en we opnieuw samenwerken met Western Star voor de Star Nation Experience 2024. Het evenement behoudt de essentie van zijn voorganger, maar onze gemeenschap krijgt de kans om samen met ons deel te nemen! Wil je meer zien? Bekijk hier de teaser voor het evenement van dit jaar.

    Wil je de Western Star X-Series op de proef stellen op de Madras Proving Grounds, de breinen achter het product ontmoeten en het weekend doorbrengen met het vangen van reusachtige forellen en het verkennen van het Oregon-terrein op ATV's? Waag dan je kans en doe mee aan de loterij om een van die twee gelukkige winnaars van de volledig verzorgde reis te worden en sluit je aan bij ons op de Star Nation Experience 2024 van 8 tot 11 augustus in Bend, Oregon. Je kunt hier solliciteren!

    Voordat je solliciteert, raden we je ten zeerste aan om de Algemene Voorwaarden van Western Star te bekijken, de veelgestelde vragen te lezen en het sollicitatieformulier grondig te onderzoeken, aangezien er dit jaar specifieke beperkingen zijn voor sollicitanten. Zo is deze kans uitsluitend beschikbaar voor personen uit de VS of Canada die 21 jaar of ouder zijn. Hoewel het niet vereist is voor deelname, is een commercieel rijbewijs vereist om deel te nemen aan alle activiteiten van de hoofdprijsreis. Western Star Trucks zal vervolgens twee winnaars selecteren uit aanvragers die aan alle vereisten voldoen. We wensen iedereen veel succes!


    Naast de fantastische activiteiten die deelnemers te wachten staan op het evenement, zijn we blij om aan te kondigen dat Oscar en Nemiro van ons team ook aanwezig zullen zijn. Ze zullen niet alleen kennismaken met de deelnemers en winnaars, maar zullen ook aanwezig zijn om alle onvergetelijke momenten en herinneringen tijdens de Star Nation Experience 2024 vast te leggen!

    Mis geen enkele update over deze spannende samenwerking tussen ons en Western Star door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Star Nation Experience 2024 aan het einde van deze pagina. Houd ook Western Star's Facebook en Instagram, en onze X/Twitter, Instagram en Facebook goed in de gaten. Maak je klaar voor dit onvergetelijke avontuur met ons!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten