TruckStop Radio

    dinsdag 23 april 2024

    Griekenland - Nieuwe Elementen om de Wereld Mee te Bouwen

    We hebben weer een voorproefje van hoe de aankomende Griekenland-DLC eruit zal zien! Deze keer willen we graag enkele van de nieuwe elementen en bouwmodellen met je delen die je zult tegenkomen in deze kaartuitbreiding.


    Houd in gedachten dat de modellen die hier worden getoond niet de enige nieuwe elementen zijn waar onze kaartontwerpers aan hebben gewerkt, en dat deze DLC nog steeds in ontwikkeling is. Zonder verder oponthoud, laten we eens kijken!


    Ons toegewijde team van onderzoekers, cartografen en ontwerpers heeft meer dan 150 gloednieuwe Griekse gebouwen gecreëerd, elk een unieke parel op zich. Van gezellige dorpswoningen tot levendige stadswinkels en pakhuizen, de verscheidenheid aan structuren voegt een vleugje leven en kleur toe aan de omgeving. Bovendien hebben de meeste van deze elementen extra variabiliteit, met een scala aan verschillende variaties en kleuren.


    Maar daar houdt het niet op! Naast deze architectonische wonderen hebben ze ook kleinere nieuwe modellen toegevoegd, zoals hekken, muren, en charmante details zoals bankjes, manden, kraampjes, en twinkelende lampen, zodat elke hoek barst van karakter en charme.


    Een vriendelijke herinnering: deze DLC is nog steeds in ontwikkeling, dus er kunnen nog enkele wijzigingen worden aangebracht aan deze modellen voordat ze definitief worden uitgebracht. Als je enthousiast bent over de Griekenland-DLC, zorg er dan voor dat je deze toevoegt aan je Steam-wensenlijst! Blijf op de hoogte van meer updates door ons te volgen op Twitter, Facebook, Instagram en YouTube.


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten