TruckStop Radio

    dinsdag 30 april 2024

    Missouri - Columbia

    Welkom in Columbia, Missouri, waar geschiedenis en natuurlijke schoonheid samenkomen in een charmante fusie. We zijn enthousiast om je een voorproefje te geven van de inspanningen van ons team terwijl we deze levendige stad opnieuw creëren in onze aankomende Missouri DLC voor American Truck Simulator.


    Columbia, Missouri, liefkozend "CoMo" genoemd door de lokale bevolking, is een dynamische stad vol geschiedenis en cultuur. Opgericht in 1818, dient het als de zetel van Boone County en staat het als de vierde grootste stad van de staat. Bekend om zijn levendige kunstscene, is Columbia een toevluchtsoord voor creativiteit, met tal van galerijen, theaters en muzieklocaties die lokaal talent tentoonstellen en bezoekers van heinde en verre aantrekken.


    Deze levendige stad, gelegen langs Interstate 70, biedt een unieke mix van stedelijke charme en natuurlijke schoonheid. Rijdend door de stad, zul je enkele van zijn architectonische wonderen kunnen zien, zoals het iconische Jesse Hall Auditorium en het statige Memorial Student Union, samen met het Boone Hospital Center, die een glimp bieden van de rijke erfgoed en academische prominentie van de stad. Te midden van de drukte van de stad is er ook een klein beekje dat zich een weg baant, precies waar de snelwegen 70 en US 63 samenkomen.


    Het navigeren door het landschap van Columbia brengt je langs een lappendeken van buitenstedelijke rust en industriële kracht. Chauffeurs kunnen uitkijken naar leveringen aan vele depots in deze stad, waaronder het Columbia Mall, bouwplaats, magazijn, distributiecentrum voor gaschemicaliën, autofabriek, International Trucks-dealer, of zelfs een aangepaste boerderij aan de rand van de stad, en meer.


    We hopen dat je genoten hebt van deze preview van wat komen gaat in deze aankomende kaartuitbreiding. Kijk je uit naar de release van de Missouri DLC voor American Truck Simulator? Voeg het dan zeker toe aan je Steam-verlanglijst! Vergeet niet om ons te volgen op onze sociale media (X/Twitter, Instagram, Facebook, TikTok) zodat je geen nieuws mist! Tot de volgende keer, blijf rijden!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten