TruckStop Radio

    donderdag 18 april 2024

    SCS On The Road - Volvo VNL Rondleiding

    Vandaag willen we onze #BestCommunityEver uitnodigen om nog een reis met ons te maken in deze aflevering van SCS On The Road. Deze keer gaan we naar Greensboro in North Carolina, VS, om van dichtbij te kijken naar de prachtige Volvo VNL 860!


    Een paar maanden geleden hadden we het genoegen om het hoofdkantoor van Volvo Trucks North America te bezoeken, gelegen in de schilderachtige omgeving van North Carolina. Tijdens ons bezoek kregen we de fantastische kans om een exclusieve rondleiding te maken van de prachtige Volvo VNL 860. Die ons door de details van deze opmerkelijke truck heeft geleid, was niemand minder dan Jason Spence, de Directeur Productstrategie, die al indrukwekkende 25 jaar met Volvo werkt.

    We willen Jason en het hele Volvo-team bedanken voor het verlenen van deze onschatbare ervaring. En nu, zonder verder oponthoud, sluit je aan bij ons terwijl Nemiro en Jason je alles zullen vertellen over deze geweldige truck in de aflevering van vandaag hieronder!


    We hopen dat je genoten hebt van deze aflevering van SCS Onderweg. Als dat zo is, kun je ook een andere aflevering bekijken die we een paar maanden geleden hebben gedaan met Volvo Trucks North America over hoe ze hun trucks hier ontwerpen. Vergeet niet om verbonden te blijven met ons en alle laatste informatie via onze socialemediakanalen, zorg ervoor dat je ons volgt op X/Twitter, Instagram, Facebook, Youtube en TikTok. Veel plezier met het trucken!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten