TruckStop Radio

    donderdag 25 april 2024

    Nebraska - Landbouw

    Bijgenaamd de "Cornhusker State", staat Nebraska bekend om zijn landbouw. Vandaag delen we graag met u enkele van de depots die u kunt bezoeken, evenals enkele gewassen en producten die u kunt afleveren in onze aankomende DLC voor American Truck Simulator. Bovendien zijn we verheugd u een eerste blik te geven op een nieuwe laad-/losfunctie! Laten we eens nader bekijken, zullen we?


    Nebraska is geen vreemde als het gaat om landbouw; het is zelfs een van de topstaten in de VS wat betreft agrarische productie. Enkele van de meest populaire producten die in de regio worden verbouwd, zijn maïs, sojabonen en andere granen die u in het spel kunt afleveren. Een ander populair gewas dat in Nebraska wordt verbouwd, is de suikerbiet! Tijdens uw reizen door Nebraska kunnen chauffeurs de suikerfabriek ontdekken die zich bevindt in Scottsbluff, met zijn iconische hoge opslagsilo's.


    Terwijl u door Nebraska rijdt, zult u ook merken dat er heel veel koeien zijn! Sterker nog, er zijn zoveel dat er meer vee is dan mensen die in dit deel van de VS wonen, resulterend in een verhouding van 3,31 stuks vee per persoon. Hierdoor is het gebruikelijk om gras te oogsten op velden en zelfs langs de kant van de weg, aangezien vers gras nog steeds veel gevraagd is vanwege de hoeveelheid vee. U zult ook veel hooi op boerderijen zien liggen!

    Over boerderijen gesproken, we zijn trots om te delen dat elk van onze boerderijen die zijn gemaakt in onze Nebraska DLC met de hand zijn gemaakt en geen generieke prefab gebruiken. Dit betekent dat u een uniek depot zult ervaren, dat varieert in uiterlijk, grootte en afleverpunten! Vanuit deze boerderijen kunt u een scala aan verschillende producten vervoeren, waaronder vee en zelfs landbouwapparatuur van en naar verschillende boerderijen en industrieën in de staat en daarbuiten.


    We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat Nebraska de eerste DLC zal zijn met een gloednieuwe dynamische laad- en losfunctie, die u zult kunnen ervaren bij geselecteerde landbouwdepots in de staat. Houd er rekening mee dat deze functie nog in de eerste fase zit. We hopen deze eerste versie in de toekomst verder te ontwikkelen en uit te breiden.

    Chauffeurs die een eigen graanwagen trailer gebruiken, en maïs, sojabonen, graan, suikerbieten, geperst dierenvoer, aardappelen of katoenzaad vervoeren, kunnen hun product laden of lossen via de laad-/losloods.


    Bij aankomst voor het laden wordt het zeil van uw trailer verwijderd en wordt de locatie van de trechter of silo gemarkeerd op uw GPS. Nadat u op de aangewezen plek bent aangekomen en uw trailer in de juiste positie hebt gemanoeuvreerd, zal uw trailer beginnen te vullen met het product dat u vervoert. Chauffeurs die trailers met meerdere compartimenten gebruiken, moeten beide gelijkmatig vullen. Bijvoorbeeld, als u twee compartimenten heeft, wordt het eerste vol zodra het 50% bereikt, waarna na het herpositioneren van uw trailer om het tweede compartiment te vullen, het laden doorgaat totdat het volledig geladen is op 100%.


    Nadat u klaar bent met laden, wordt uw trailer opnieuw bedekt met een zeil en wordt uw GPS bijgewerkt naar uw bestemming. Na aankomst bij het depot, selecteert u de optie 'Waar heeft u het nodig?' en gaat u naar het lospunt, waar uw trailer wordt geleegd!


    Wilt u deze nieuwe functie in actie zien? Ga dan naar onze Social Media-kanalen (Twitter/X, Instagram of Facebook) om een exclusieve video te bekijken waarin enkele van de landbouwdepots en dit nieuwe laad-/losproces worden getoond. Kunt u niet wachten om in Nebraska te gaan rijden? Voeg het dan toe aan uw Steam Wishlist! We kijken ernaar uit om in de toekomst meer ontwikkelingsnieuws te delen, tot dan, blijf trucken!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten