TruckStop Radio

    maandag 1 april 2024

    Nebraska - GROOT in Nebraska

    Speciale Transportoperaties breiden uit! Chauffeurs die op zoek zijn naar gespecialiseerd werk in onze aankomende Nebraska DLC voor American Truck Simulator zullen verheugd zijn te weten dat overmaatse ladingen beschikbaar zullen zijn in het Vrachtcentrum.


    Chauffeurs die klaar staan om deze machtige ladingen aan te nemen, zullen verschillende nieuwe Speciale Transportroutes in Nebraska vinden. Hoewel deze routes zorgvuldig zijn voorbereid door onze planners, kun je verwachten dat er enkele uitdagende manoeuvres zijn op weg naar je eindbestemming. Zoals altijd zullen lokale politie en getrainde escorteams helpen om je langs de juiste route te begeleiden en, waar nodig, het verkeer blokkeren om een veilige doorgang te garanderen.


    Doorgewinterde vrachtwagenchauffeurs met ervaring in dit vakgebied weten dat deze klussen geen gemakkelijke taak zijn en geduld, vaardigheid en kennis van hun vrachtwagen vereisen. Ladingen variëren in grootte en lengte, en chauffeurs kunnen ook wat nieuwe verwachten! Denk je dat je het in je hebt? Eigenaren van de Speciale Transport-DLC vinden de aangeboden contracten tussen de volgende steden:

    Scottsbluff naar McCook
    Norfolk naar Omaha
    Lincoln naar North Platte


    We kijken ernaar uit om zowel oude als nieuwe chauffeurs te verwelkomen op deze Speciale Transportklussen in Nebraska. Intussen is het verstandig om je vaardigheden op te frissen door een aantal van de contracten die beschikbaar zijn in het Vrachtcentrum te bekijken. Ben je nieuw in de truckerswereld? Zorg er dan voor dat je de Nebraska DLC toevoegt aan je Steam-wensenlijst en bekijk de Speciale Transport-DLC voor American Truck Simulator. Tot de volgende keer, blijf lekker trucken.


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten