TruckStop Radio

    zaterdag 6 april 2024

    Nebraska - Industrie

    Hallo daar, vrachtwagenchauffeurs! We hebben wat updates om te delen over de aankomende Nebraska DLC voor American Truck Simulator. Maak je klaar om nieuwe industrieën te verkennen terwijl we ons wagen in de Cornhusker State. Met drie spannende nieuwe bedrijven in het vooruitzicht, is er genoeg om naar uit te kijken in onze virtuele vrachtwagenavonturen!

    Een van de opvallende toevoegingen aan het industriële landschap van Nebraska is de Recreatieve Voertuig (RV) dealer. Je zult deze dealerships verspreid vinden over steden zoals Omaha, Norfolk, en Columbus, waar ze een breed scala aan recreatieve voertuigen aanbieden. Maar het zijn niet alleen RV's; ze hebben ook buggy's, ATV's en UTV's! We brengen deze dealerships naar Nebraska omdat er zoveel mooie plekken zijn om te kamperen in de Cornhusker State. Deze voertuigen zijn niet alleen populair in Nebraska, maar in heel Midden-Amerika!

    De Utility Vehicle Factory in Lincoln vertegenwoordigt nog een belangrijke toevoeging aan de industrie van Nebraska. Hier produceren ze een divers scala aan apparatuur, van UTV's en ATV's tot buggy's en motorfietsen, die vervolgens worden afgeleverd bij de RV-dealers. Echter, de kroonjuweel van deze faciliteit ligt in de productie van metrostellen, bestemd voor openbaar vervoerssystemen in verschillende staten. Terwijl spelers goederen afleveren bij of vanuit deze fabriek, kunnen ze deze metrostellen in dienst zien in iconische steden zoals New York City.

    Landbouw blijft een hoeksteen van de economie van Nebraska, waarbij de staat een toonaangevende producent is van maïs, sojabonen, rundvlees en andere landbouwproducten. Daarom moesten we een paar Sojafabrieken in het landschap opnemen. Gevestigd in steden zoals Scottsbluff, Alliance, en Lincoln, specialiseren deze faciliteiten zich in de verwerking van sojabonen, zowel voor menselijke consumptie als diervoederdoeleinden.

    Afgezien van die nieuwe industrieën, kunnen vrachtwagenchauffeurs verwachten verschillende prefab reskins tegen te komen verspreid over Nebraska. Deze omvatten herziene versies van weggarages, bouwopslagplaatsen, en boerderijgarages, die visuele diversiteit en realisme toevoegen aan de infrastructuur van de staat.

    We kunnen niet wachten om deze kaartuitbreiding uit te brengen. Als je ernaar uitkijkt, zorg er dan voor dat je de Nebraska DLC toevoegt aan je Steam-wishlist! Tot die tijd, blijf verbonden met ons en alle laatste informatie via onze socialemediakanalen, zorg ervoor dat je ons volgt op X/Twitter, Instagram, Facebook, en TikTok.


    (English)

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten