TruckStop Radio

    zondag 14 april 2024

    SCS On The Road - DAF Museum

    We zijn terug in Eindhoven, Nederland, voor een nieuwe opwindende aflevering van onze SCS On The Road serie! Sluit je aan bij Nemiro en Henk Meeuwis terwijl ze je meenemen door het geweldige DAF Museum dat de hele geschiedenis van dit automobielbedrijf laat zien.


    Maak je klaar voor onze langste aflevering tot nu toe! We duiken diep in de geschiedenis van DAF, mijlpalen en meer. En we geloven dat onze community ervan zal genieten om dit allemaal te leren. We moeten Henk Meeuwis enorm bedanken voor het begeleiden van ons door het museum met zijn schat aan kennis, aangezien hij al 47 jaar voor DAF werkt! En een grote shout-out gaat ook naar het DAF Museum team en onze vrienden bij DAF, Tim Gerth en Koen Damen, voor hun hulp bij het realiseren van deze aflevering. Nu, zonder verder oponthoud, laten we erin duiken!


    We hopen dat je genoten hebt van de tour door het DAF Museum, maar er is zeker meer te ontdekken dan we hebben laten zien, dus als je toevallig in Eindhoven bent, bezoek het dan zelf! Vergeet niet om ons te volgen op onze X/Twitter, Instagram, Facebook en TikTok, zodat je geen nieuws en toekomstige afleveringen van SCS On The Road mist.


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten