TruckStop Radio

    zaterdag 13 april 2024

    Nebraska - Wegennetwerk

    Het ingewikkelde netwerk van wegen en snelwegen in Nebraska speelt een cruciale rol bij het verbinden van gemeenschappen, industrieën en reizigers. Over de uitgestrekte vlaktes en glooiende landschappen strekkend, dienen deze wegen als vitale schakels voor handel, transport en toerisme. Vandaag zijn we verheugd om een voorproefje met u te delen van enkele van de wegennetwerken die u zult vinden in onze aankomende Nebraska DLC voor American Truck Simulator.


    Terwijl er tal van wegen te verkennen zullen zijn, is een belangrijke snelweg die u tegen zult komen de beroemde I-80, de langste Interstate in Nebraska! Langs deze cruciale route vindt u tal van plaatsen om te stoppen als u een pauze nodig heeft of wat extra brandstof, zoals rustplaatsen en truckstops, zowel groot als klein.


    Vóór de jaren 1900 was reizen door Nebraska uiterst moeilijk en waren wegen schaars. Tijdens het einde van de 19e eeuw begonnen diverse belangengroepen druk uit te oefenen op de federale overheid om een groter wegennetwerk te creëren, en tegen 1904 had de staat duizenden mijlen aan wegen aangelegd om op te reizen.


    Tegenwoordig heeft Nebraska honderdduizenden mijlen aan wegen, waarvan velen door ons team zijn gerecreëerd voor onze aankomende DLC. Van belangrijke routes tot achterwegen, er zal veel te verkennen zijn. U kunt zelfs een schilderachtig uitzichtspunt tegenkomen of een route die niet op uw GPS staat!


    Terwijl we nog steeds hard werken achter de schermen aan het wegennetwerk, hopen we dat u geniet van de voorproefjes van de routes die u in de toekomst zult afleggen. Laat ons weten of u een van de wegen, snelwegen of gebieden herkent door hieronder te reageren, op onze officiële forums of op een van onze sociale-mediakanalen (Twitter/Instagram/Facebook).


    Kijkt u er naar uit om zelf door Nebraska te rijden? Voeg het dan zeker toe aan uw Steam Wishlist! We kijken ernaar uit om meer voorproefjes met u te delen in de nabije toekomst, tot dan, blijf trucken!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten