TruckStop Radio

    vrijdag 3 mei 2024

    Nebraska - Lincoln & Omaha

    Vandaag delen we graag een kijkje in twee van de grootste steden (qua bevolking) die te zien zullen zijn in onze aankomende Nebraska-uitbreiding voor American Truck Simulator. Hoewel beide enkele overeenkomsten hebben, zijn ze elk op hun eigen manier uniek. Laten we eens wat beter kijken, zullen we?

    Omaha


    Welkom in Omaha, Nebraska, een bruisende stad met een verscheidenheid aan industrieën, bezienswaardigheden en attracties die wachten om ontdekt te worden door vrachtwagenchauffeurs die Amerika's hartland doorkruisen. Gelegen op het kruispunt van belangrijke snelwegen en omringd door belangrijke industrieën, biedt Omaha een unieke mix van stedelijke opwinding en Midwestern-charme voor chauffeurs die langsrijden of een tussenstop maken.


    Als de grootste stad in de staat, zal Omaha chauffeurs een scala aan depots bieden om te leveren en op te halen. Je vindt verschillende industrieën zoals een grote cementfabriek ten zuiden van de stad en een molen die misschien wat lastig te vinden is voor sommige truckers. Je vindt ook een prachtig uitzicht op de Missouri-rivier en de dierentuin van Omaha vanaf het treinstation, dat zich bevindt in het stedelijke gebied van de stad, waar verschillende andere in-game depots en bedrijven zijn gevestigd.


    Chauffeurs die door de stad navigeren, kunnen reizen over enkele belangrijke Interstate- en snelwegroutes, waaronder de I-80, I-680 en US-75. Terwijl je door de straten van Omaha navigeert, let dan op een aantal bezienswaardigheden die de levendige cultuur en het erfgoed van de stad laten zien! Of je nu voorbijrijdt of een tussenstop maakt, Omaha verwelkomt vrachtwagenchauffeurs uit heel de VS om te komen en een bezoek te brengen.

    Lincoln


    Met zijn mix van Midwest-charme, rijke geschiedenis en diverse industrieën, trekt Lincoln bezoekers aan uit de hele staat en daarbuiten. Als hoofdstad van Nebraska heeft het veel te bieden voor vrachtwagenchauffeurs. In het noorden van de stad vind je een voertuigfabriek om te leveren en op te halen, en in het oosten vind je een verscheidenheid aan industrieën en in-game bedrijven, waaronder een rangeerterrein en een landbouwdepot.


    Terwijl je door de straten van Lincoln navigeert, kom je een mix tegen van moderne architectuur en historische bezienswaardigheden, naast het beroemde Memorial Stadium, gelegen in het hart van de stad. Je kunt ze allemaal van dichtbij ervaren terwijl je over de US-6 reist, die recht door het centrum van de stad loopt.


    Van zijn drukke snelwegen tot zijn culturele pareltjes, Lincoln biedt voor elk wat wils voor reizigers onderweg. We hopen dat je de tijd neemt om alles te verkennen wat deze hoofdstad te bieden heeft. Laat ons zeker weten waar je het meest naar uitkijkt om te zien!


    We kijken ernaar uit om binnenkort meer nieuws over Nebraska te delen. Je kunt hier op onze blog of op Twitter/X, Facebook of Instagram op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en aankondigingen. Als je enthousiast bent om deze staat te verkennen, vergeet dan ook niet om deze aan je Steam-verlanglijst toe te voegen! Tot de volgende keer, blijf rijden!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten