TruckStop Radio

    vrijdag 31 mei 2024

    SCS On The Road - Peterbilt 389 & 589 Rondleiding

    We zijn teruggekeerd naar de VS voor onze nieuwste aflevering van SCS On The Road, die zojuist is uitgebracht! Onlangs werden we tijdens ons bezoek aan de States uitgenodigd door Peterbilt om hun productiefabriek in Denton, Texas te bekijken.




    Tijdens ons bezoek ontmoette Mark, onze Community Manager & Consultant, Jacob White, Director of Product Marketing bij Peterbilt, die Mark een gedetailleerde rondleiding gaf van zowel de legendarische Peterbilt 389 als de Peterbilt 589. Met een combinatie van baanbrekende innovaties en een tijdloos, iconisch ontwerp, bieden de Peterbilt 389 & 589 zowel prestaties als duurzaamheid voor de moderne trucker.


    We willen onze vrienden bij Peterbilt bedanken voor de uitnodiging en de mogelijkheid om deze rondleiding te filmen en te delen met onze community. We hopen dat jullie genoten hebben van onze nieuwste aflevering van SCS On The Road! Laat ons in de reacties hieronder weten welk deel je het leukst vond en blijf op de hoogte voor de volgende aflevering. Tot die tijd, volg ons op X/Twitter, Instagram, Facebook en TikTok.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten