TruckStop Radio

    donderdag 16 mei 2024

    Uitgave Nebraska DLC + Uitgave Sports Paint Jobs Pack

    Vandaag is het zover, start de motoren! De Nebraska DLC voor American Truck Simulator komt vandaag uit en we kunnen niet wachten tot je aan de slag gaat. Ben je klaar om de Cornhusker State te verkennen en alles wat deze te bieden heeft? Laten we gaan cruisen!

    De Nebraska DLC is nu beschikbaar!


    We kunnen niet wachten tot je je eerste reis naar Nebraska begint. Ons team heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt bij de release. Van het oplossen van bugs tot het finetunen van de kaart, we zijn klaar voor jouw verkenning en leveringen door de staat!


    Neem de tijd en geniet van elk moment terwijl je deze functies ontdekt:

    • Lever aan 12 verkenbare steden, waaronder Lincoln, Omaha, North Platte en Grand Island.
    • Bekijk verschillende unieke bezienswaardigheden in Nebraska, zoals Carhenge, Scott Bluff National Monument, Archway Monument, McConaughy Lake en vele andere gedenktekens en iconische muurschilderingen.
    • Word een vrachtwagenchauffeur die goederen vervoert naar Nebraska's belangrijkste industrieën – RV-dealers, Utility Vehicle-fabrieken, soja-fabrieken en diverse op maat gemaakte boerderijen.
    • Lever vracht aan de Suikerbietfabriek in Scottsbluff, met zijn iconische hoge opslagsilo's.
    • Ervaar de gloednieuwe dynamische laad- en losfunctie tijdens leveringen aan geselecteerde landbouwdepots.
    • Speel een cruciale rol in een van Amerika's belangrijkste landbouwstaten. Vervoer maïs, soja, suikerbieten, graan en andere producten die Nebraska's landbouwlegacy in stand houden.
    • Haal vracht op bij het grootste rangeerterrein ter wereld, de Bailey Yard in North Platte, en word een directe schakel in het uitgestrekte spoorwegnetwerk van de staat.
    • Geniet van het rijden door 20 schilderachtige steden (nederzettingen).
    • Rijd door uitgestrekte prairies en geniet van onvergetelijke uitzichten.
    • Ontdek verborgen schatten van het platteland van Nebraska, uitkijkpunten, easter eggs en volg het historische Oregon Trail.

    Van grote steden tot unieke ambachtelijke landbouwindustrieën verspreid over de regio, Nebraska heeft iets nieuws te bieden om op elke hoek te verkennen.


    The Great Plains Calling! Steam Bundle

    De Nebraska DLC wordt ook toegevoegd aan de The Great Plains Calling! Bundle op Steam. Dit is een handige manier om de gaten in je DLC-collectie voor American Truck Simulator op te vullen. Dompel jezelf onder in de diverse landschappen van Montana, Colorado, Wyoming, Texas, Oklahoma, New Mexico, Kansas en nu Nebraska – allemaal onderdeel van het pakket dat we hebben samengesteld voor truckers die lange afstanden willen afleggen door de Verenigde Staten!


    Deze bundel werkt op basis van "Complete the set", zodat je alleen betaalt voor de DLC's die nog niet in je bibliotheek staan. Zorg ervoor dat je een kijkje neemt en mis geen enkele korting!

    Special Transport DLC - Nieuwe Ladingen

    Chauffeurs die op zoek zijn naar een uitdagende levering kunnen 2 nieuwe Special Transport-ladingen vinden. In de stad Lincoln produceert de Motor Manufacturing Factory een scala aan consumentenproducten en treinwagons voor openbaar vervoerssystemen. Eigenaren van de Special Transport DLC kunnen deze unieke ladingen in Nebraska vervoeren.


    Dit omvat het transport van een metro-wagon van de Motor Manufacturing Factory en een overdekte treinwagon van andere locaties. Denk je dat je deze grote ladingen door de Cornhusker State kunt vervoeren? Houd het in de gaten op de Job Market.

    Wil je helpen bij het leveren van grote ladingen? Bekijk de Special Transport DLC voor American Truck Simulator op Steam.

    Release Live Stream


    Kun je niet wachten om in Nebraska te gaan rijden? Doe mee met Petr & Alex voor onze Nebraska DLC Release Live Stream! Met speciale gasten die betrokken zijn bij de ontwikkeling van deze nieuwe uitbreiding, de kans om de Nebraska DLC + Sports Paint Job Pack te WINNEN en meer! Mis het niet en stem af op onze officiële Twitch- of YouTube-kanalen vanaf 16:00 CEST.


    Cruising Nebraska Event


    Zin om te gaan rijden? Vergeet niet dat je ook kunt deelnemen aan het #CruisingNebraska World of Trucks-evenement, waar je unieke in-game beloningen kunt verdienen! We vragen jou, onze #BestCommunityEver, om bij te dragen en het gemeenschapsdoel te behalen door 125.000.000 mijl (201.168.000 km) te rijden terwijl je vracht levert naar of vanuit een stad in Nebraska. Je kunt ook een persoonlijk doel voltooien om een WoTr-prestatie en een hangende Box Turtle-ornament te verdienen. Lees meer over dit evenement in de speciale blogpost.


    We hebben ook een ander uniek cadeau voor je. Als je een External Contract of External Market-klus NAAR of VANUIT de stad Lincoln aanneemt, verdien je de schattige Archie the Mammoth-knuffel, die als cabine-accessoire kan worden gebruikt. Zijn echte tegenhanger, die 4,3 meter hoog is, staat tentoongesteld aan de State University in Lincoln. Deze reus is een soort mascotte in de stad, dus overweeg zeker om deze kleinere versie mee te nemen tijdens je lange reizen door Nebraska.


    Sports Paint Jobs Pack


    Maar dat is nog niet alles! Met de release van Nebraska zijn we ook enthousiast om de gloednieuwe Sports Paint Jobs Pack te lanceren, samen met de Nebraska Release om 19:00 CEST vandaag. Maak indruk met opvallende ontwerpen die teamgeest uitstralen! Van het basketbalveld tot de bokswereld, deze paint jobs zullen je truck eruit laten zien als een kampioen.


    Elk ontwerp in deze DLC is met de hand gemaakt door onze getalenteerde kunstenaars- en voertuigteams om je truck en trailer om te toveren tot het ultieme sportliefhebbers-voertuig.


    Klaar om de weg op te gaan in stijl die zelfs de strengste coach een high-five laat geven? Laten we eens kijken wat dit pakket te bieden heeft.


    Met 5 bijpassende truck- en trailer-paintjobs zal dit pakket zeker de aandacht trekken op de weg! In dit pakket zijn de volgende paintjobs inbegrepen:

    • Touchdown!
    • Slam Dunk!
    • King of the Ring
    • Home Run
    • Goal for Glory

    Wees een teamspeler en deel je screenshots of video's van je sportthema-rig met ons op Twitter/X, Instagram, Facebook of TikTok zodra je het in handen hebt. We kijken ernaar uit om onze #BestCommunityEver samen te zien komen en hun passie en liefde voor hun favoriete sporten te delen.


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten