TruckStop Radio

    donderdag 23 mei 2024

    ATS & ETS2: Uitgave JCB Equipment Pack

    JCB is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van bouwmachines, wereldwijd herkenbaar aan hun kenmerkende gele kleur. Opgericht in 1945, omvat het productassortiment van JCB een breed scala aan machines, waaronder graafmachines, laders, compactors, verreikers, tractoren en meer. JCB-machines staan bekend om hun innovatie en betrouwbaarheid en worden wereldwijd veel gebruikt in bouwprojecten, landbouw, infrastructuurontwikkeling en diverse industriële toepassingen.



    Vandaag zijn we verheugd om de komst van dit premium merk aan te kondigen in Euro Truck Simulator 2 en American Truck Simulator, nu beschikbaar op Steam! Het JCB Equipment Pack bevat 10 verschillende bouwmachines uit het assortiment van JCB voor chauffeurs om te vervoeren en te leveren over de virtuele wegen van Europa en Amerika. Deze DLC pack bevat:


    4CX Sitemaster Graaf-laadcombinatie


    De 4CX combineert de functionaliteit van een laadmachine en een graafmachine en is een meester op elk werkterrein. Het robuuste ontwerp, in combinatie met geavanceerde technologie, zorgt voor optimale prestaties, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Van grootschalige bouwprojecten tot fijnzinnig grondwerk, de JCB 4CX Sitemaster zet de standaard als 's werelds best verkochte graaf-laadcombinatie.


    245XR Rupsgraafmachine


    Of het nu gaat om graafwerkzaamheden voor bouwprojecten, het graven van sleuven of het hanteren van zware materialen, de JCB 245XR is klaar voor de klus. Aangedreven door een hoogpresterende motor, biedt deze machine indrukwekkende graafmogelijkheden, waardoor hij grote projecten met gemak aankan. De duurzame rupsen bieden stabiliteit en tractie om uitdagend terrein te navigeren.


    457S AGRI Wiellader


    De JCB 457S Wiellader is een robuuste en veelzijdige machine, ontworpen voor het hanteren van zware materialen. Aangedreven door een krachtige motor levert hij indrukwekkende acceleratie en efficiëntie, terwijl geavanceerde technologieën zoals lastafhankelijke hydraulica zorgen voor optimale prestaties. Met zijn duurzame constructie en innovatieve kenmerken is de 457S Wiellader een essentieel gereedschap voor elke bouw- of industriële operatie.


    540-180 Verreiker


    De 540-180 Verreiker is een veelzijdige en krachtige machine, ontworpen voor diverse hef- en laadtoepassingen. Met zijn indrukwekkende reikwijdte en hefvermogen blinkt hij uit in het hanteren van materialen in bouw-, landbouw- en industriële omgevingen. Uitgerust met geavanceerde hydraulica en stevige constructie, zorgt hij voor betrouwbare prestaties en efficiëntie op het werkterrein.


    6T-2 Rupsdumper


    Met een stevig chassis en robuuste constructie biedt de 6T-2 Rupsdumper uitstekende stabiliteit en duurzaamheid, zelfs in veeleisende omgevingen. De hoge laadcapaciteit en efficiënte transmissie maken hem ideaal voor bouw-, mijnbouw- en landschapsprojecten, waardoor productiviteit en efficiëntie op de werkplek worden verbeterd.


    4220 Fastrac iCON Tractor


    Bekend om zijn hoge prestaties, is deze agrarische krachtpatser uitgerust met een krachtige motor en geavanceerde transmissie, die opmerkelijke snelheid en koppel levert, afgestemd op verschillende landbouwtoepassingen. Bekroond als Duurzame Tractor van het Jaar 2023, beschikt de 4220 Fastrac iCON Tractor over volledige wielophanging en vierwielbesturing.


    G100RS Compacte Generator


    De G100RS is een robuuste en betrouwbare stroomgenerator, ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van industriële toepassingen. Met zijn krachtige motor en efficiënte ontwerp levert de G100RS betrouwbare elektriciteitsvoorziening voor een breed scala aan industrieën, waaronder bouw, productie, evenementen en noodstroomvoorziening.


    Elektrische Voertuigen: HTD-5E Dumper, 19C-E Minigraafmachine, 1.25QE Krachtbron


    De JCB HTD-5E Dumper is een compacte maar krachtige tool voor afvalverwerking en materiaaltransport op bouwplaatsen, met efficiënte wendbaarheid en een robuuste constructie. De 19C-E Minigraafmachine biedt veelzijdigheid en precisie bij graaf-, sleuf- en terreinenvoorbereidingstaken, waardoor hij essentieel is voor bouwprojecten, vooral in beperkte ruimtes. De JCB 1.25QE Krachtbron biedt een duurzame en milieuvriendelijke stroomoplossing voor kleinere apparatuur en gereedschappen. Samen stroomlijnen deze JCB-machines de operaties en verbeteren ze de productiviteit op bouwplaatsen.


    We zijn er trots op om een van de bekendste en meest vertrouwde merken in de bouw naar ETS2 en ATS te brengen en we willen onze dank uitspreken aan Sam Johnson van JCB voor de nauwe samenwerking om deze DLC werkelijkheid te maken!

    We zijn ook blij te kunnen melden dat het JCB Equipment Pack een selectie accessoires voor je cabine zal bevatten, waaronder een pluche graafmachine, een JCB-mok, een JCB-thermos, een JCB-tas en meer. We hopen dat je je cabine met deze thematische accessoires zult decoreren.


    Chauffeurs die het JCB Equipment Pack willen vervoeren in zowel Euro Truck Simulator 2 als American Truck Simulator, mogen onze speciale bundel niet missen, die beide DLC's tegen een gereduceerde prijs aanbiedt! Klik hier voor de speciale bundelpagina op de Steam Store.


    We kijken ernaar uit om je screenshots en video's te zien van het vervoeren van het JCB Equipment Pack met je vrachtwagens! Deel ze met ons op onze sociale mediaplatformen (Facebook, Twitter/X, Instagram, TikTok). Veel rijplezier!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten