TruckStop Radio

    zondag 5 mei 2024

    SCS Onderweg - Tirsan SCS Multi Ride Rondleiding

    In deze aflevering van de SCS Onderweg serie bekijken we uitgebreid een van de vlaggenschip producten van Tirsan, de SCS Multi Ride trailer! De aflevering van vandaag wordt gepresenteerd door onze collega SiSL, die het voorrecht had om Mert Erdoğmuş, de voormalige Product Manager bij Tirsan, te interviewen.


    Tirsan, bekend om zijn baanbrekende oplossingen in de transportsector, heeft consequent de lat hoog gelegd op het gebied van trailerontwerp. De SCS Multi Ride trailer getuigt van hun toewijding aan innovatie en efficiëntie. Je kunt deze trailer ook krijgen in Euro Truck Simulator 2 door de Tirsan Trailer Pack DLC te bezitten! Een grote dank aan Mert Erdoğmuş en onze vrienden bij Tirsan voor hun samenwerking en steun bij het tot leven brengen van deze aflevering.


    Blijf op de hoogte van meer boeiende reizen met SCS Onderweg door ons te volgen op onze sociale media (X/Twitter, Instagram, Facebook, YouTube)! Vergeet ook niet onze vrienden bij Tirsan te volgen op hun Facebook en Instagram. Tot de volgende keer, blijf trucken!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten