TruckStop Radio

    woensdag 15 mei 2024

    Cruising Nebraska World of Trucks Evenement

    Doe mee op donderdag 16 mei om de release van onze nieuwe Nebraska DLC te vieren door deel te nemen aan ons World of Trucks evenement – Cruising Nebraska! Verken de uitgestrekte vlaktes, goudgele velden en rustige rivieren terwijl je het rijke landschap en de economie van de geweldige Cornhusker State* ontdekt.



    We vragen onze #BestCommunityEver om het gemeenschapsdoel te bereiken van 125.000.000 gereden mijl (201.168.000 km), terwijl je ladingen aflevert naar of vanuit elke stad in Nebraska. 

    Terwijl je Nebraska doorkruist en de bezienswaardigheden en geluiden van deze historische staat in je opneemt, heb je de kans om de beroemde Oregon Trail-spoorlijn te zien, of door de vredige straten van charmante stadjes zoals Ansley, Auburn, Alma en Barnett te rijden, om er maar een paar te noemen. Nebraska herbergt ook prachtige wilde dieren zoals het witstaarthert, de sierlijke doosschildpad, de sandhill kraanvogel en is de plek waar je de schitterende blauwe agaat edelsteen kunt vinden. Vergeet niet dat Nebraska ook beroemd is om het grootste skelet ter wereld van de Colombiaanse mammoet, liefdevol 'Archie' genoemd.

    Tijdens je deelname aan de bloeiende economie van de Cornhusker State*, zul je nieuwe interessante industrieën zien, zoals handelaars in recreatie- en nutsvoertuigen, landbouwverwerkingsfabrieken, en een breed scala aan rangeerterreinen, boerderijen en bouwmagazijnen.

    Tijdens je reis kun je uitkijken naar vele spectaculaire uitzichten en hoogtepunten zoals:
    • Lake McConaughy, Nebraska's grootste reservoir, door de lokale bevolking "Big Mac" genoemd.
    • Golden Spike Tower, een iconisch herkenningspunt in North Platte, naast het Union Pacific's Railroad Bailey Yard, een van de grootste rangeerterreinen ter wereld.
    • Great Platte River Road Archway Monument, een architectonisch herkenningspunt dat symbool staat voor de toegangspoort tot het Amerikaanse Westen.
    • Scotts Bluff National Monument, met panoramische uitzichten over de North Platte River Valley.


    Net als bij eerdere cruisingevenementen kun je je eigen trailer gebruiken en al deze bezienswaardigheden ervaren in de externe markt!

    De Nebraska DLC biedt 12 fantastische nieuwe steden om te verkennen en we bieden een speciale beloning voor het voltooien van je persoonlijke doel, waarvoor je een levering moet voltooien naar of vanuit al deze steden. Alle leveringen voor het evenement moeten minstens 100 mijl (161 km) of meer zijn.

    Neem deel aan deze adembenemende reis door de Great Plains en cruise door Nebraska's diverse landschappen terwijl je bijdraagt aan de robuuste en historische economie van landbouw, productie en toerisme. Allemaal aan boord voor een reis door de Cornhusker State!


    Regels

    Met behulp van externe contracten of de externe markt, met een World of Trucks-verbonden profiel in American Truck Simulator, is het gemeenschapsdoel om 125.000.000 mijl (201.168.000 km) te rijden terwijl je ladingen aflevert naar of vanuit elke stad in Nebraska.

    Wanneer een speler een levering voltooit naar of vanuit 12 verschillende steden in Nebraska, behaalt hij zijn persoonlijke doel.

    Alle leveringen voor het evenement moeten minstens 100 mijl (161 km) of meer zijn.

    Je kunt controleren of je recente leveringen aan deze voorwaarden voldoen door je logboek in je World of Trucks-profiel te bekijken.

    Beloningen

    Persoonlijk: Spelers die ladingen afleveren naar of vanuit 12 steden in Nebraska krijgen een persoonlijke World of Trucks Achievement en een Mighty Mammoth ATS truck lakwerk Steam inventarisitem.


    Gemeenschap: Wanneer het gemeenschapsdoel van 125.000.000 mijl (201.168.000 km) tijdens leveringen naar of vanuit elke stad in Nebraska is behaald, en de speler ook zijn persoonlijke doel heeft bereikt, ontvangt hij een hangende sierlijke doosschildpad ornament Steam inventarisitem.


    Het evenement eindigt op zondag 14 juli om 23:59 UTC.

    We horen graag van je avonturen en we weten zeker dat je het geweldig zult vinden om door de prachtige Cornhusker State te cruisen! Deel je screenshots en video's met ons met de hashtag #CruisingNebraska op onze Facebook, X (voorheen Twitter) en Instagram profielen en wij delen onze favorieten (we kunnen zelfs enkele in een toekomstige blogpost opnemen!).



    * De naam is afgeleid van de bijnaam voor de sportteams van de Universiteit van Nebraska, de Cornhuskers. De term "cornhusker" komt van de methode om maïs met de hand te oogsten of "schillen," wat gebruikelijk was voordat de uitvinding van schilmachines.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten