TruckStop Radio

    vrijdag 22 maart 2024

    De Goede Vrachtwagen: Een Vrachtwagen Beschilderd Met Licht

    We zijn verheugd om samen met Renault Trucks de automobielgeschiedenis te schrijven met de onthulling van het baanbrekende verfdesign op hun volledig elektrische wonder, de Renault Trucks E-Tech T! Dit unieke verfdesign zal voor het eerst tot leven komen op een vrachtwagen met LumiLor-technologie - een geavanceerde methode die lagen kleur op elk oppervlak verlicht door middel van kleine elektrische impulsen.


    Laten we even teruggaan en het traject herbeleven dat heeft geleid tot dit historische moment. In de herfst van 2023 sloten we ons aan bij Renault Trucks in Lyon voor een ontwerpwedstrijd onder geselecteerde influencers en vrachtwagenchauffeurs. Onder begeleiding van specialisten van Renault Trucks, LumiLor en onze zeer getalenteerde 2D-grafisch kunstenaar Annie, creëerde de groep ontwerpen met het innovatieve LumiLor-verfwerk - een luminescente technologie die in staat is om betoverende animaties op het oppervlak van de vrachtwagen te creëren. U kunt meer lezen over het ontwerpproces in onze vorige blog of een aflevering van SCS On The Road bekijken van ons bezoek aan Lyon hieronder.


    Daarna werden twee ontwerpen gekozen voor de publieke stemming waar ook onze gemeenschap aan deelnam. De prachtige Diamond Echo en Lightning Bolt ontwerpen stonden tegenover elkaar in deze stemming, waarbij de Diamond Echo uiteindelijk de eerste plaats behaalde. Vervolgens ging de E-Tech T naar de LumiLor laboratoria nabij Dresden om te worden beschilderd.

    We zijn vereerd dat Renault Trucks ons heeft uitgenodigd om persoonlijk aanwezig te zijn en het bereik van dit grootschalige onthullingsevenement op 9 april bij het hoofdkantoor van Renault Trucks in Lyon te vergroten. We kunnen niet wachten om dat moment naar onze #BestCommunityEver te brengen via een live stream rechtstreeks vanaf de locatie! Het is een getuigenis van onze samenwerking met Renault Trucks en hun erkenning van het belang van onze gemeenschap.


    Ook heb je de afgelopen dagen misschien enkele teasers opgemerkt die van Renault Trucks kwamen op hun sociale media en via hun nieuwsbrief. Nu zijn we blij om te bevestigen dat je de kans hebt om iets verborgen onder een blauwe sluier te vinden bij geselecteerde Renault Trucks-dealerships in Euro Truck Simulator 2.

    Wie weet, als je deze plek kunt vinden, parkeer dan je huidige Renault Trucks-voertuigen voor de verborgen vrachtwagen, en deel een screenshot of video op sociale mediakanalen waarbij je SCS Software (X/Twitter, Instagram, Facebook) en Renault Trucks' (X/Twitter, Facebook, Instagram) hoofdprofielen tagt samen met de hashtag #ETechTrucking, dan heb je misschien het geluk om wat exclusieve geschenken van ons en Renault Trucks te ontvangen!


    We zijn trots om de vertrouwde partner van Renault Trucks te zijn, ervoor zorgend dat dit historische moment niet alleen autoliefhebbers bereikt, maar ook onze #BestCommunityEver. Blijf op de hoogte voor meer informatie over dit project op de website van Renault Trucks. Vergeet ook niet om ons te volgen op onze X/Twitter, Instagram, Facebook en TikTok zodat je geen nieuws mist!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten