TruckStop Radio

    maandag 7 augustus 2023

    Euro Truck Simulator 2 - Uitgave van Update 1.48

    We zijn verheugd om aan te kondigen dat de 1.48-update voor Euro Truck Simulator 2 is uitgebracht en nu beschikbaar is op Steam. Deze update bevat bugfixes, wijzigingen en nieuwe inhoud, die hieronder worden uitgelicht, dus we raden aan om het te lezen!


    We willen van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die deelnam, feedback gaf en bugrapporten indiende tijdens de Open Bèta-periode. Jullie waardevolle input heeft ons geholpen om aanpassingen te maken, veranderingen door te voeren en enkele bugs op te lossen die we de eerste keer mogelijk over het hoofd hebben gezien. We hopen dat je nu ten volle kunt genieten van het resultaat van jullie werk.


    Herwerking Duitsland 

    Als onderdeel van ons lopende project voor de herwerking van Duitsland, zijn we blij om verschillende herwerkte steden in deze Open Bèta te introduceren. De steden Hamburg, Travemünde, Kiel en Rostock hebben allemaal een grondige herwerking gekregen, inclusief een herziening van hun omliggende wegennetwerken, landmarks, industrieën en meer.


    Deze update bevat ook de langverwachte Feldbinder-fabriek en Winsen, waar chauffeurs contracten kunnen aannemen van 2 nieuwe depots: één voor het afleveren van broodnodige lading, onderdelen en meer, en een andere plek voor het ophalen van gloednieuwe aanhangwagens rechtstreeks van de fabriekslijn, om te bezorgen bij bedrijven en klanten in heel Europa.


    We hopen dat je geniet van het werk dat is verricht om deze gebieden bij te werken naar meer accurate lay-outs en details; veel plezier met trucken!

    Steden in de Galerij 

    In de 1.46-update introduceerden we de Galerij-functie, een one-stop shop voor al je afbeeldingen, fototrofeeën en ontdekte uitzichtpunten, die alle functionaliteit van de oudere Screenshot Manager behield. Vandaag zijn we verheugd om een nieuwe functionaliteit aan de Galerij toe te voegen!


    Terwijl je door de vele steden van Euro Truck Simulator 2 reist en ze ontdekt, kun je ze verzamelen onder het nieuwe tabblad 'Steden'. Zodra ontgrendeld, kun je bekijken welke steden je hebt bezocht, evenals de introductiecutscenes van elke stad bekijken en herhalen; die normaal alleen worden gezien wanneer je voor het eerst je hoofdkantoor daar opent.

    We hopen dat je van deze nieuwe toevoeging aan onze Galerij geniet! Laat ons weten hoeveel steden je al hebt ontgrendeld op onze socialemediakanalen.

    Herwerkte Voertuigtransport Aanhangwagens 

    We zijn verheugd om je te laten weten dat ons voertuigenteam wat extra capaciteit heeft gevonden tussen hun andere projecten door om ook aanhangwagens te herzien en opnieuw te ontwerpen die onze in-game economie gebruikt om verschillende soorten voertuigen te transporteren, zoals auto's, vrachtwagens, enzovoort. Zoek naar deze aanhangwagens en ladingen in de Vrachtmarkt en maak een ritje! De dichtstbijzijnde autodealer heeft mogelijk levering nodig van gloednieuwe auto's.


    Land-voor-land kaartverkenning 

    We weten hoeveel chauffeurs genieten van de uitdagende taak om 100% van de kaartverkenning te behalen. We weten dat dit niet gemakkelijk is, dus we hebben een nieuw UI-venster geïntroduceerd dat kan worden geopend door te klikken op je kaartverkenningstatistiek linksboven op de wereldkaart. 


    Bij het klikken op dit venster opent een nieuw scherm met een lijst van landen met hun respectievelijke vlag en een overzicht van je verkenning van elk land. We hopen dat dit je zal helpen bij het vinden van die ontbrekende wegen in onze steeds groeiende wereld van Euro Truck Simulator 2. Laat ons weten hoe het gaat met je kaartverkenning in de opmerkingen hieronder of op sociale media!

    Schuifregelaars Bereik Opties  

    We zijn verheugd om een zeer gevraagde toevoeging aan je optiespagina te introduceren bij het aanpassen van instellingen in Euro Truck Simulator 2. Je zult nu een klein vakje naast de schuifregelaars vinden waarin het ingestelde nummer wordt weergegeven.


    We hopen dat dit het voor jou gemakkelijker maakt om niet alleen meerdere profielen met vergelijkbare instellingen in te stellen, maar ook om je instellingen met anderen te delen.

    Herontwerp van de selectie van besturingswizardcontroles 

    We hebben onze besturingswizard voor het selecteren van bedieningselementen een UI-makeover gegeven! Ons team heeft hard gewerkt om een eenvoudig maar modern ontwerp naar dit instellingsvenster te brengen. We hopen dat deze nieuwe UI gebruikers, nieuw en oud, zal helpen bij het doorlopen van het selectie- en installatieproces, met nieuwe pictogrammen en een duidelijke beschrijving voor elke optie.


    Elektronische Stabiliteitscontroles (Anti-Blokkeersysteem + Tractiecontrole) 

    Je kunt nu de toevoeging van het Anti-Blokkeersysteem en Tractiecontrole vinden in de gameplay-opties. Deze elektronische stabiliteitscontroles helpen de bestuurder in verschillende omstandigheden en/of scenario's. Het Anti-Blokkeersysteem (ABS) ontlast de remmen van wielen die bijna blokkeren. Tractiecontrole (ASR of TRC) voorkomt overstuur en onderstuur en biedt bovendien een individueel wielslipremsysteem dat remt op wielen die wegglijden.


    Tractiecontrole heeft ook bochtassistentie, die actief wordt bij onderstuur of overstuur, het remt de binnenste achterwielen om onderstuur te voorkomen en het voorste buitenwiel om overstuur te voorkomen. We hopen dat deze nieuwe toevoegingen van pas zullen komen op je toekomstige reizen!

    Wijzigingen in MOD-structuur 

    Deze verandering is meer gericht op onze MOD-makers in de gemeenschap! We hebben nu de mogelijkheid toegevoegd om een enkele MOD te maken voor meerdere DLC's, ongeacht welke DLC de gebruiker daadwerkelijk heeft.

    Als ten minste een van de submappen of bestanden (*.zip) in de MOD-hoofdmap "base" wordt genoemd of voorafgegaan door "dlc_", dan worden deze submappen of bestanden gemonteerd in plaats van de MOD-hoofdmap. We hebben ook de SCS Workshop Uploader bijgewerkt om deze wijzigingen weer te geven. Als de SCS Workshop Uploader een MOD ontdekt met de nieuwe structuur, voert het aanvullende controles uit.

    We hopen dat deze nieuwe structuur het een beetje gemakkelijker maakt voor onze getalenteerde modgemeenschap, en als je vragen hebt, ga dan gerust naar onze modwiki of forum waar we je kunnen ondersteunen.

    Wijzigingenlijst

    Kaart

    • Herwerkt Duitsland 

    Voertuigen

    • Elektronische stabiliteitscontrole (antiblokkeerremsysteem + tractiecontrole)
    • Herwerkte aanhangwagens voor voertuigtransport

    Gebruikersinterface

    • Kaartverkenning per land
    • Steden in de Galerij
    • Optieschuifregelaars bevatten nu nummers
    • Input Wizard controle selectie UI revisie

    Ander

    • Verandering van mod-structuur van derden

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten