TruckStop Radio

    vrijdag 11 augustus 2023

    Ontdek het Schitterende Nebraska in American Truck Simulator

    De Grootsheid van Nebraska Onthuld


    Enkele weken geleden hebben we een blogbericht uitgebracht waarin we nieuwe content voor American Truck Simulator hebben geteased, die we zijn gaan ontwikkelen tijdens de ontwikkeling van twee andere kaartuitbreidingen. We hopen dat de aankondiging van de nieuwe kaart-DLC vandaag je net zo enthousiast maakt als de vorige twee. Officieel presenteren we met trots...

    Nebraska American Truck Simulator


    Gelegen in het hart van de Great Plains, bestaat het uitgestrekte en diverse landschap van Nebraska uit prairies, glooiende heuvels en de belangrijke Platte River. Terwijl je vracht vervoert door de Cornhusker State langs historische routes, krijg je talloze kansen om iconische bezienswaardigheden te aanschouwen en je echt onder te dompelen in de geest van de staat, van de pioniersgeschiedenis tot de moderne energie van steden vol immergroeiende industrieën. Ons doel is dat de DLC een samensmelting biedt van vredige landschappen en het ritme van een bruisende economie die anders is dan alle andere.

    Een Wereld van Mogelijkheden


    We hebben al een breed scala aan onderwerpen om in de toekomst op onze blog te behandelen en we kunnen niet wachten om ze aan je te laten zien. Houd er nu rekening mee dat hoewel dit artikel al talloze screenshots bevat, het project zich nog in een vrij vroeg stadium bevindt en alles nog in ontwikkeling is.

    Laat je Enthousiasme Zien


    Als je ons wilt laten zien hoe enthousiast je bent over deze aankondiging, kun je de DLC al toevoegen aan je Steam-verlanglijstje en er trots op zijn dat je erbij was vanaf "dag één". Om op de hoogte te blijven van alle updates en nieuws, raden we je ook aan om ons te volgen op sociale media (XInstagramFacebookTikTok), omdat dit ervoor zal zorgen dat je directe meldingen ontvangt over elke nieuwe informatie die openbaar wordt gemaakt. We kunnen niet wachten om je te zien op de wegen van Nebraska!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten