TruckStop Radio

    vrijdag 4 augustus 2023

    SCS Onderweg - Een vrachtwagen ontwerpen met Volvo Trucks Noord-Amerika

    Wat een week is het geweest, hè? Een nieuwe uitbreiding van de geweldige staat Oklahoma op de kaart, aangevuld met ons online evenement #CruisingOklahoma op World of Trucks, gevolgd door de lancering van het enorme W900 Tuning Pack.

    Terwijl we al bezig zijn met het voorbereiden van nieuwe inhoud, nieuws en onderwerpen om in de komende weken aan jullie te laten zien en te communiceren, leek het ons een mooie gelegenheid om even af te koelen na zo'n drukke week. Daarvoor zal een mooie, nieuwe en interessante aflevering van onze serie "SCS Onderweg" perfect zijn.



    Deze keer nodigen we je uit om met ons mee te gaan naar Greensboro, North Carolina, bij onze vrienden van Volvo Trucks Nord-Amerika, waar ons team het geluk had om Ian Anderson en Brian Balicki te interviewen over de processen achter het ontwerpen van een vrachtwagen vanaf de basis. 


    Dus ga zitten, ontspan en geniet van deze nieuwe aflevering vol geweldige informatie over wat er allemaal bij komt kijken om een vrachtwagen te ontwerpen, zowel vanuit het oogpunt van het exterieur als het interieur. We wedden dat je het geweldig zult vinden! Net zoals je de toekomstige projecten die we samen met Volvo Trucks NA vormgeven, geweldig zult vinden. 

    We willen graag onze dank uitspreken aan onze partners bij Volvo Trucks Noord-Amerika, niet alleen omdat ze ons toestonden deze geweldige aflevering met hen op te nemen, maar ook voor alle liefde en steun die ze geven aan American Truck Simulator en aan onze community. Vergeet niet om een bezoekje te brengen aan hun sociale mediaprofielen (X, Instagram, Facebook) en wat liefde terug te geven aan hen!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten