TruckStop Radio

    donderdag 17 augustus 2023

    Verken Kansas - Colby & Hays

    In dit artikel nemen we je mee naar niet één, maar twee steden uit Kansas: Colby en Hays. Deze steden zijn onderdeel van onze in-ontwikkeling zijnde kaartuitbreiding voor American Truck Simulator. Van lokale industrieën tot bezienswaardigheden, laten we eens dieper ingaan op wat deze gebieden te bieden hebben aan vrachtwagenchauffeurs.


    Colby: Waar De Velden Eindeloos Strekken

    Colby is een stad gelegen te midden van de uitgestrekte vlaktes van de High Plains, waar de horizon zich zo ver als het oog reikt uitstrekt. Opgericht in 1884, is het uitgegroeid tot een vooruitstrevende agrarische gemeenschap die voornamelijk draait om de landbouwindustrie. Van boerderijen en machinebedrijven tot veilingen voor vee, er is geen gebrek aan werk voor chauffeurs die op zoek zijn naar een baan!


    Maar als de velden niets voor jou zijn, maak je dan geen zorgen. In de buurt vind je ook een supermarkt, een autodealer en een nieuw dynamisch depot. En terwijl je in de stad bent, waarom zou je dan niet even de tijd nemen om van het uitzicht te genieten? Aan de stadsgrenzen vind je het bezoekerscentrum, ook wel bekend als de 'Grain Bin', dankzij het unieke ontwerp dat traditionele kalksteen uit Kansas combineert met een echte graansilo.


    Vanaf daar kom je andere prominente bezienswaardigheden tegen, zoals het Thomas County Courthouse, de First Presbyterian Church, de Pioneer Memorial Library en het Colby Mall. Vergeet niet om een beetje te verkennen als je langskomt, je weet maar nooit wat je zou kunnen ontdekken!

    Hays: Geschiedenis, Onderwijs en Natuurlijke Schoonheid

    Welkom in Hays, een stad waar geschiedenis, educatie en natuurlijke schoonheid samenkomen! Gelegen te midden van de rollende vlaktes van de Sunflower State, nodigt Hays je uit om de boeiende mix van verleden en heden te verkennen.


    Opgericht in 1867 als de zuidelijke tak van de Union Pacific Railroad, is het uitgegroeid tot een bruisende stad met diverse lokale industrieën. Tijdens je bezoek aan American Truck Simulator kun je banen vinden van en naar de batterijfabriek, lokale stadsdiensten, een dynamisch parkeerdepot, een auto- en vrachtwagendealer, meubel- en supermarktzaken. Aan de rand van de stad vind je ook een depot voor staal, olieservice en een veeboerderij.


    Mocht je jezelf vinden met wat vrije tijd in Hays, waarom zou je dan niet de lokale bezienswaardigheden en attracties bekijken? Hier vind je een bioscoop met een bijbehorende kunstmuurschildering, standbeelden van enkele van Hays' persoonlijkheden, de Hays Veterans of Foreign Wars Post 9076, de Hays Public Library en meer.


    Ongeacht welke stad je als eerste bezoekt, geschiedenis en industrieën wachten op je op de weg! We hopen dat je genoten hebt van deze kijk op wat je te wachten staat in de Kansas DLC. Als je onder de indruk bent van wat je ziet, vergeet dan niet om het aan je Steam-verlanglijst toe te voegen. Tot de volgende keer, blijf rijden en genieten van de weg!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten