TruckStop Radio

    zaterdag 19 augustus 2023

    Verken de Grote Steden van de Westelijke Balkan

    Het is geen geheim dat onze aankomende Westelijke Balkan DLC voor Euro Truck Simulator 2 een aantal verschillende steden zal bevatten, die je wellicht hebt gezien in enkele van onze eerdere blogberichten. Sommige van onze grotere steden zullen echter niet alleen veel details en bezienswaardigheden bevatten, maar chauffeurs ook de mogelijkheid geven om door het centrum ervan te reizen!


    In deze blog zullen we 3 steden uit de Westelijke Balkan belichten die een centraal wegennetwerk hebben; laten we eens kijken!

    Sarajevo

    Welkom in Sarajevo, een stad waar eeuwen geschiedenis, levendige cultuur en adembenemende landschappen samenkomen. Als hoofdstad van Bosnië en Herzegovina wordt het vaak omschreven als de plek waar Oost en West samenkomen, omdat de architectuur vaak het contrast toont, afhankelijk van waar je je in de stad bevindt.


    Delen van de stad die we zullen afbeelden in onze DLC zijn onder andere het gebied rond de Miljacka Rivier, die door Sarajevo stroomt. Dit omvat de straat "Obala Kulina bana", de binnenstad straatkruising "Zmaja od Bosne", en de kruising van "Stupska Petlja".


    Te midden van de drukte van de stad moeten chauffeurs ook uitkijken voor trams die door de stad rijden.

    Tirana

    Verscholen tegen de achtergrond van ruige bergen ligt Tirana, de hoofdstad van Albanië. Met kleurrijke architectuur en een rijke culturele erfgoed wordt het vaak omschreven als de parel van de Westelijke Balkan, onontdekt door de massa.


    Hier vind je niet alleen een bruisende stadsatmosfeer, maar ook vele groene gebieden, waaronder het Grote Park van Tirana (Parku i Madh) dat een kunstmatig meer en een uitzicht over de stad biedt.


    Chauffeurs die Tirana bezoeken, kunnen reizen over het hoofdwegennetwerk dat bekend staat als "Rruga Teodor Keko", dat een route biedt dicht bij het stadscentrum en toegang tot andere lokale industrieën.

    Pristina

    Pristina, het hart van Kosovo, verwelkomt bezoekers met een mix van traditie en vooruitgang. De drukke straten vertonen een mix van Ottomaanse en Balkan-invloeden, waardoor het een unieke en dynamische stad is.


    Hier kun je een combinatie vinden van oude en nieuwe architectuur, van historische gebouwen tot moderne ontwikkelingen zoals Lakrishtë. Chauffeurs zullen door het stadscentrum kunnen rijden via drukke gebieden zoals het noordelijke district "Kodra e Trimave".


    Het is waar wat ze zeggen, elke stad heeft zijn eigen unieke charme en karakter, en de steden van de Westelijke Balkan vormen daarop geen uitzondering. We kijken ernaar uit om je in de toekomst deze historische landen zelf te laten verkennen; tot die tijd, vergeet niet om het aan je Steam-verlanglijst toe te voegen!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten