TruckStop Radio

    donderdag 24 augustus 2023

    Rustplaatsen en Tankstations in de Westelijke Balkan

    Het vrachtwagen rijden door heel Europa is veeleisend werk, daarom is voldoende rust nemen cruciaal voor chauffeurs, vooral voor degenen die een langeafstandsreis maken. Het vinden van een geschikte plek om te rusten kan een beetje uitdagend zijn, maar dankzij toegewijde truckstops kunnen chauffeurs ontspannen en in alle rust slapen.


    In onze aankomende Westelijke Balkan DLC voor Euro Truck Simulator 2 zul je tal van plekken vinden om even snel bij te tanken, te ontspannen of het raam te openen voor wat frisse lucht. Brandstofstations en truckstops, als een van de meest voorkomende plekken waar chauffeurs kunnen rusten, hebben in deze DLC enkele veranderingen ondergaan.

    Ons team heeft een nieuw systeem voor tankstations ontwikkeld, dat meer opties biedt voor de indeling, zodat ze uitgebreid kunnen worden of anders gebouwd. Dit geeft ons de mogelijkheid om deze gebieden dynamisch te maken voor de speler. Samen met deze verandering hebben we ook de visuele aspecten verbeterd met een vleugje lokale Balkan-stijl!

    Je zult verschillende bedrijven vinden die brandstofstations exploiteren in de Westelijke Balkan, zoals NADA, APUS OIL en BTS Petrol, die ook vergezeld zullen worden door andere niet-Balkan merken. Sommigen hiervan hebben een modernere uitstraling, terwijl anderen wat ouder kunnen zijn maar komen met unieke herkenningspunten. Maar natuurlijk zijn dit niet de enige plekken waar je kunt stoppen.

    Van kleine parkeerplaatsen tot grotere rustgebieden met voorzieningen, er is altijd wel een plek om een welverdiende pauze te nemen van de vele snelwegen en landwegen van de Westelijke Balkan. Je zult nooit weten wat je in de omgeving zult zien, dus neem een moment om vertrouwd te raken met je omgeving!

    We hopen dat je genoten hebt van een korte pauze om te lezen over de Westelijke Balkan DLC, maar het is weer tijd om de weg op te gaan! Onze teams werken hard aan dit project en we kijken ernaar uit om in de toekomst meer nieuws te delen. Tot de volgende keer, blijf lekker doorrijden!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten