TruckStop Radio

    dinsdag 1 augustus 2023

    Lancering Oklahoma

    Het wachten is voorbij, #BestCommunityEver! Na zorgvuldige voorbereiding, onderzoek en hard werken zijn we verheugd te melden dat de Oklahoma DLC voor American Truck Simulator vandaag wordt uitgebracht! Maak je klaar om op pad te gaan terwijl we je meenemen op een onvergetelijke reis door de Sooner State.

    Oklahoma voor American Truck Simulator is uitgebracht en is nu voor iedereen beschikbaar op Steam!


    De kaartuitbreiding van Oklahoma biedt een enorme speeltuin die je kunt verkennen. We raden u aan de tijd te nemen om van elk moment te genieten terwijl u de volgende kenmerken tegenkomt:

    • Ontdek 10 verkenbare steden, waaronder Tulsa en Oklahoma City
    • Geniet van trucking door verschillende schilderachtige steden (nederzettingen)
    • Ontdek en lever aan belangrijke industrieën in Oklahoma, zoals Bus Factory, Tyre Factory, River Port en meer
    • Bekijk verschillende bezienswaardigheden die uniek zijn voor Oklahoma, waaronder Skydance Bridge, University of Tulsa en Route 66 Museum.
    • Bewonder en verken de staatsparken Gloss Mountain en Beavers Bend
    • Tank bij en rust uit in 30 unieke truckstops
    • Ontgrendel Oklahoma-specifieke Steam-prestaties


    Er is ook een gloednieuwe bundel op Steam - The Great Plains Calling! bundel. Met deze handige oplossing om wat DLC's in te halen die je misschien mist, nodigen we je uit om de 6 staten van de Great Plains te verkennen die we tot nu toe hebben gemaakt voor American Truck Simulator: Montana, Colorado, Wyoming, Texas, Oklahoma en New Mexico.

    De bundel is een bundel van het type 'Voltooi de set', wat betekent dat u alleen moet betalen voor DLC's die nog niet in uw bibliotheek staan!


    Vanaf de release zal er een speciaal #CruisingOklahoma World of Trucks-evenement zijn, waar je unieke beloningen kunt verdienen door leveringen naar of van 10 verschillende steden in Oklahoma te voltooien en bovendien als gemeenschap gezamenlijk 111.000.000 mijl (178.637.184 km) te rijden terwijl het leveren van ladingen van of naar elke stad in Oklahoma.


    Bekijk onze speciale blogpost voor alle evenementdetails en regels. Het evenement eindigt op 1 oktober om 23:59 UTC.


    We hebben ook een uniek cadeau voor je. Als je een externe contract- of externe marktbaan NAAR of VAN de stad Oklahoma City aanneemt, verdien je een Honey Bee-pluche, die kan worden gebruikt als een cabineaccessoire. De honingbij is het officiële staatsinsect, dus u moet zeker overwegen om hem uit te nodigen om met u mee te rijden tijdens lange reizen.


    Doe mee met een speciale releasestream op ons officiële Twitch-kanaal vanaf 16:00 CEST. Stem af op exclusieve inzichten, interviews met ontwikkelaars en een voorproefje van wat Oklahoma voor jou in petto heeft!


    We kunnen niet wachten om je te zien op de wegen van Oklahoma. Deel je eerste reizen met ons met behulp van de hashtag #CruisingOklahoma, en onthoud dat de Sooner State altijd meer te bieden heeft dan het op het eerste gezicht lijkt en dat het volgende geweldige avontuur wel eens voor de deur staat. We zien je onderweg!

    En over onverwachte avonturen gesproken, we laten deze screenshot hier achter. Misschien rijd je binnenkort in deze stijl door Oklahoma (geen woordspeling bedoeld). Zorg ervoor dat je onze sociale mediaprofielen (TwitterInstagramFacebookTikTok) volgt om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en je zult te zijner tijd ontdekken wat deze teaser betekent.



    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten