TruckStop Radio

    zaterdag 26 augustus 2023

    SCS Onderweg - De Geschiedenis van het PACCAR Partnerschap

    De volgende aflevering van de SCS Onderweg videoreeks is hier! Deze keer duiken we in de geschiedenis tussen DAF Trucks en ons, en bespreken we veel nog niet eerder gehoorde feiten over deze vruchtbare samenwerking.

    Onlangs hebben we de faciliteiten van DAF Trucks in Eindhoven bezocht, waar we wat referentiemateriaal hebben verzameld, toekomstige projecten hebben besproken en meer. Tijdens dit geweldige bezoek hadden we ook het geluk om Jan Feenstra te ontmoeten en met hem te praten. Hij was oorspronkelijk ons eerste contact bij DAF en speelde een grote rol bij het helpen verkrijgen van een licentie om niet alleen DAF-voertuigen te gebruiken in ETS2, maar ook PACCAR-merklicenties voor ATS.


    We hopen dat de aflevering van vandaag je voorziet van veel interessante informatie en we moedigen je aan om te blijven kijken naar de volgende aflevering. Tot die tijd, volg ons (X/Twitter, Instagram, Facebook, TikTok) en DAF Trucks (X/Twitter, Instagram, Facebook) op sociale media, en laat ons weten hoe je het interview van vandaag leuk vond. En als laatste opmerking, hier is een mooie groepsfoto die we hebben genomen voordat we de geweldige faciliteit in Eindhoven verlieten.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten