TruckStop Radio

    dinsdag 18 juni 2024

    Aankondiging van Iowa!

    Zonder verder oponthoud is het tijd om onze volgende Amerikaanse staat voor American Truck Simulator aan te kondigen! Van bruisende steden tot de Mississippi-rivier, vandaag zijn we verheugd aan te kondigen dat ons team hard aan het werk is met het creëren van...

    Iowa voor American Truck Simulator




    Gelegen in de bovenste Midwest-regio van de Verenigde Staten, vormt Iowa een brug tussen de bossen in het oosten en de graslanden van de prairie in het westen. Ook wel bekend als 'The Hawkeye State', nodigt Iowa truckers uit om zijn wegennetwerken, steden en lokale industrieën te verkennen.


    Des Moines, de hoofdstad van de staat, is een levendige stad die je niet wilt missen! Als de grootste stad van Iowa is het een centrum van culturele en economische activiteiten. De skyline bevat het indrukwekkende Iowa State Capitol-gebouw, een bezienswaardigheid met 5 koepels, waarvan de grootste bedekt is met 23-karaats goud!

    Maar het Capitol-gebouw is niet het enige dat schittert in Iowa. Chauffeurs kunnen genieten van prachtige uitzichten, vooral wanneer ze kleine stadjes en steden langs de beroemde Mississippi-rivier verkennen. Als de op een na langste rivier in de Verenigde Staten, met een lengte van meer dan 3.700 kilometer, stroomt deze indrukwekkende waterweg door 10 verschillende staten.


    Hoewel Iowa niet de grootste staat in de VS is, herbergt het zeker veel van 'The World's Biggest...' en zul je onderweg genoeg interessante bezienswaardigheden tegenkomen. Vergeet niet om bij sommige van deze locaties te stoppen voor een screenshot of twee!


    Er zijn tal van lokale industrieën, maar een die er bovenuit steekt, is de landbouwindustrie, vooral als het gaat om de teelt van maïs! Iowa heeft de bijnaam King of Corn al meer dan twee decennia terecht verdiend. In 2023 produceerde de staat net iets meer dan 2,5 miljard bushels maïs, waarvan veel op de borden van Amerikanen terechtkwam.

    Houd er rekening mee dat alles wat je hier ziet nog in ontwikkeling is en mogelijk niet het eindproduct vertegenwoordigt. We zijn echter enthousiast om in de toekomst meer te laten zien van wat er met de Iowa DLC komt.


    Tot die tijd, volg ons op Social Media (X/Twitter, Instagram, Facebook) voor al het laatste nieuws, en voeg de Iowa DLC toe aan je Steam-wensenlijst als je enthousiast bent over wat je ziet! Tot de volgende keer, keep on truckin'.


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten