TruckStop Radio

    woensdag 26 juni 2024

    SCS On The Road: Achter de Schermen: Volledig Elektrische Scania

    We zijn erg enthousiast om een speciale aflevering van SCS On The Road met jullie te delen, waarin wordt bevestigd welk voertuig te zien was in ons recente 'Nieuwe Vrachtwagen Gespot in ETS2' blogbericht. Zoals velen van jullie correct hebben geraden, zijn we blij om aan te kondigen dat de Eerste Volledig Elektrische Scania Truck naar Euro Truck Simulator 2 komt!



    In deze aflevering keren we terug naar Zweden om je een kijkje achter de schermen te geven bij het proces dat ons team doorloopt om belangrijk referentiemateriaal te verzamelen en hoe we audio opnemen voor een nieuwe truck. Dit alles vond plaats in het beroemde Scania Demo Centre in Södertälje. We willen onze dank uitspreken aan iedereen bij Scania die deze reis en dit project mogelijk heeft gemaakt! We kijken ernaar uit om in de toekomst de eindresultaten met jullie te delen.


    Net als eerdere toevoegingen zal de Scania S Battery Electric Vehicle alleen toegankelijk zijn via de Quick Jobs-sectie, terwijl we blijven werken aan aanpassingen in de in-game wereld om volledig elektrische voertuigen te ondersteunen.

    We hopen dat je hebt genoten van deze speciale Achter de Schermen aflevering. We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst meer afleveringen te produceren. Zorg ervoor dat je ons volgt op X/Twitter, Facebook, Instagram en YouTube om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws en de nieuwste releases. Tot die tijd, zien we je op de weg!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten