TruckStop Radio

    woensdag 5 juni 2024

    Griekenland - Raad Waar We Zijn #2

    Hou je van een goede uitdaging die je wereldwijde kennis en speurvaardigheden op de proef stelt? In deze blog hebben we een voorproefje voor je van de aankomende Griekenland DLC voor Euro Truck Simulator 2. Kun jij de echte locaties herkennen die in elke screenshot worden afgebeeld? Deel je gokjes in de reacties en laten we deze puzzels samen oplossen!


    De Griekenland DLC toont het adembenemende landschap van de binnenlandse gebieden van Griekenland en nodigt vrachtwagenchauffeurs uit om de schoonheid van enkele van haar eilanden te ontdekken. We lieten je al een kleine preview zien van hoe de hoofdstad eruit zal zien en hoe het wordt gebouwd door onze map-ontwerper Aartee in deze blog. Nu is het aan jou om ons te vertellen waar deze afbeeldingen zijn genomen!

    We zijn benieuwd of iemand de locaties correct heeft geraden! Houd er rekening mee dat deze DLC zich nog in een vroeg ontwikkelingsstadium bevindt, maar we hopen dat deze blog een kijkje biedt in het lopende werk. Als je enthousiast bent over deze DLC, voeg de Griekenland DLC dan toe aan je Steam-verlanglijstje en blijf op de hoogte via onze Twitter, Instagram, Facebook en TikTok voor alle laatste updates!

    (English)

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten