TruckStop Radio

    donderdag 27 juni 2024

    Griekenland - Mytilene

    Welkom in de stad Mytilene, waar een harmonieuze mix van natuurlijke schoonheid en stedelijke charme elke bezoeker wacht. Vandaag zijn we enthousiast om je meer te vertellen over deze stad, die truckers zullen kunnen bezoeken in onze aankomende Griekenland DLC voor Euro Truck Simulator 2.



    Als een van de oudste steden in Griekenland, daterend uit de oudheid, vind je hier volop geschiedenis, van de kustlijn tot de architectuur van de gebouwen. Vele hiervan weerspiegelen een diverse geschiedenis, met een mix van neoklassieke gebouwen, Byzantijnse kerken en herenhuizen uit het Ottomaanse tijdperk.


    Ons team heeft het stadscentrum, gelegen aan de waterkant, met hoge nauwkeurigheid nagebouwd, inclusief de smalle straatjes en de vele restaurants, bars en hotels die daar te vinden zijn. Spelers zullen ook enkele beroemde bezienswaardigheden kunnen spotten tijdens hun reis, zoals het Rouselleio Gemeentelijk Theater of de Grieks-orthodoxe Kerk van Sint Therapon.


    Bestuurders zullen industrieën vinden om goederen naar toe te brengen en op te halen, niet alleen in de stad, maar ook daarbuiten. Van kleine lokale bedrijven tot grote handelscentra, je zult geen gebrek aan werkcontracten vinden tijdens je reizen door heel Griekenland.

    \

    We kijken ernaar uit om meer steden, industrieën en meer te laten zien van onze aankomende Griekenland DLC voor Euro Truck Simulator 2. Als je enthousiast bent over wat je ziet, voeg Griekenland dan toe aan je Steam-wensenlijst, want dat helpt ons echt en ondersteunt onze toekomstige releases. We danken je voor je steun. Tot de volgende keer, blijf trucken.


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten