TruckStop Radio

    woensdag 19 juni 2024

    Herziening Duitsland - Bremen

    Het werk aan het Duitsland Herwerkingsproject voor Euro Truck Simulator 2 stopt niet. Terwijl we eerder de Rijnregio hebben herwerkt voor de 1.50-update, gaan we nu verder met andere gebieden. Deze keer willen we graag de voortgang delen die we hebben geboekt in de stad Bremen en de omliggende gebieden.

    Bremen is een historische stad in het noordelijke deel van Duitsland, dicht bij de Noordzee aan de Weser-rivier. De stad staat bekend om zijn pittoreske middeleeuwse architectuur, waaronder het UNESCO-werelderfgoed van het stadhuis van Bremen en het Rolandstandbeeld.

    In Euro Truck Simulator 2 is de hele stad volledig opnieuw opgebouwd vanaf de grond. Als onderdeel van deze transformatie hebben we de haven van Bremerhaven aan de kaart toegevoegd, gelegen ongeveer 60 km ten noorden van Bremen. Deze haven is een van Europa's belangrijkste autotransportknooppunten, waar jaarlijks meer dan 2 miljoen auto's worden geïmporteerd of geëxporteerd.

    Truckers die vracht naar en van Bremen vervoeren, zullen een volledig nieuw kruispunt tegenkomen dat naar de stad leidt en dat is getransformeerd om beter de werkelijkheid te weerspiegelen. Terwijl je hier navigeert, krijg je ook een glimp van het levendige historische stadscentrum en rijd je door enkele prachtige delen van Bremen.

    Een ander aspect waarop we ons wilden richten, was de economie in en rond de stad. We hebben ons ingespannen om een realistischer economie te simuleren door industrieën op te nemen die in dit gebied zijn gevestigd, zoals een autofabriek, een drankfabriek en de rivierhaven aan de Weser.

    We kijken ernaar uit om dit herwerkte deel van Duitsland te verkennen zodra het wordt uitgebracht, en we hopen dat jij dat ook doet! Houd er echter rekening mee dat alles wat je hier ziet nog in ontwikkeling is en kan veranderen. Tot die tijd, vergeet niet om op de hoogte te blijven van meer updates door ons te volgen op Twitter, Facebook, Instagram en YouTube. We zien je op de weg!

    (English)

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten