TruckStop Radio

    vrijdag 14 juni 2024

    American Truck Simulator: Boerderij Machines Boekje

    Vandaag brengen we onze #BestCommunityEver een speciale blog! Eind vorig jaar brachten we de Farm Machinery DLC uit voor American Truck Simulator samen met de Kansas map-uitbreiding. En nu, voor het eerst in onze geschiedenis, hebben onze collega's, naar aanleiding van de positieve feedback die we hebben ontvangen, een boekje voor jullie samengesteld met een diepgaande blik op hoe de Farm Machinery DLC is gemaakt!


    Dit landbouwgerelateerde vrachtpakket werd op 30 november uitgebracht voor ATS en bevat twee in-game landbouwmerken, Owl & Greenler. Truckers kregen negen nieuwe landbouwmachines om te vervoeren, van tractoren tot verspreiders, evenals vijf cabine-accessoires zoals een lunchpakket met een boerderijthema of een autonoom tractorpluche. Je kunt hier een kijkje nemen naar wat dit vrachtpakket te bieden heeft, of je kunt het direct op Steam krijgen!

    Enkele weken later namen we je mee achter de schermen van hoe deze DLC werd gemaakt met de Onder De Motorkap blog met onze collega Stanislav, een van onze 2D/3D grafische ontwerpers die hielp de DLC tot leven te brengen.

    Nu zijn hij en zijn collega's een stap verder gegaan nadat ze de positieve reacties op de boekjesteaser aan het einde van de Onder De Motorkap blog zagen, en hebben ze een prachtig boekje samengesteld dat truckers gratis hier digitaal kunnen lezen en van kunnen genieten! Op dit moment zijn er geen plannen om een gedrukte versie van het boekje uit te brengen; iedereen kan er gratis online van genieten.

    We hopen dat jullie weer zullen genieten van een kijkje achter de schermen van deze DLC. Als je deze vracht wilt vervoeren en je cabine wilt decoreren met die geweldige accessoires, haal dan de Farm Machinery DLC op Steam! En vergeet niet op de hoogte te blijven van meer updates door ons te volgen op Twitter, Facebook, Instagram en YouTube.

    (English)

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten