TruckStop Radio

    dinsdag 25 juni 2024

    Missouri - Natuur in het Algemeen

    Welkom in de Show-Me State! De Missouri DLC is nog in ontwikkeling voor American Truck Simulator, maar we hebben weer een voorproefje voor onze #BestCommunityEver van hoe de staat eruit zal zien. Deze keer willen we je de prachtige natuur en het landschap laten zien waardoor je je vracht zult vervoeren.



    Van de ruige heuvels van de Ozark Mountains tot de glooiende prairies van de Great Plains, de staat biedt een verscheidenheid aan adembenemende landschappen. Je komt de "Ozarks" tegen wanneer je door het zuidelijke deel van Missouri rijdt. Dit bergachtige terrein, bekend om zijn diepe valleien, heldere beken en schilderachtige heuvels, reikt bijna tot de steden Columbia en St. Louis, beide dichter bij het midden van de staat gelegen. Het zuidelijke deel van de staat herbergt ook het Mark Twain National Forest, genoemd naar de beroemde auteur die in Missouri is geboren.


    De hele oostelijke grens van de Show-Me State wordt gevormd door de Mississippi-rivier, de langste rivier van Noord-Amerika. Deze rivier scheidt Missouri van drie staten - voornamelijk Illinois, maar ook een klein deel van de zuidoostelijke grens van Kentucky en Tennessee. Een andere belangrijke waterweg is de Missouri-rivier, die het westen en oosten van de staat verbindt terwijl hij door zowel Kansas City als St. Louis stroomt.


    Noord- en West-Missouri kenmerken zich door glooiende prairies en graslanden, aangezien ze deel uitmaken van de grotere Great Plains-regio. Dit gebied is bijna het tegenovergestelde van het zuidelijke berglandschap met weelderige eiken-hickorybossen. Maar dat is nog niet alles. Missouri beschikt over tal van andere prachtige natuurgebieden zoals het Ha Ha Tonka State Park, Elephant Rocks State Park en Roaring River State Park. Terwijl je over de snelwegen en wegen van de staat rijdt, zul je ontdekken hoeveel het te bieden heeft!


    We hopen dat je hebt genoten van deze preview van het mooie en rustige landschap van Missouri. Wij kunnen niet wachten om het zelf te verkennen zodra de DLC wordt uitgebracht! Als je ons wilt laten zien dat je ook uitkijkt naar het rijden in deze kaartuitbreiding, vergeet dan niet om het aan je Steam-verlanglijst toe te voegen! Vergeet niet ons te volgen op Twitter, Facebook, Instagram en YouTube, zodat je geen enkel nieuws over American Truck Simulator mist.


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten