TruckStop Radio

    vrijdag 21 juni 2024

    Arkansas - Waterlichamen

    Wie houdt er niet van om tijdens het vervoeren van vracht een serene meer of een bruisende rivier te ontdekken? Waterlichamen zijn perfecte rustpunten in de natuur, waar je kunt genieten van een verfrissende pauze en prachtige uitzichten! Vandaag nodigen we je uit om een diepe duik te nemen in enkele van de belangrijkste rivieren en meren van Arkansas, die we opnieuw creëren voor deze aankomende map-uitbreiding van American Truck Simulator.


    Arkansas River


    De Arkansas River, die van west naar oost door de hele staat kronkelt, is waarschijnlijk een van de belangrijkste waterlichamen in de Natural State. De rivier ontspringt oorspronkelijk in Colorado en stroomt door Kansas en Oklahoma, langs verschillende belangrijke steden in Arkansas zoals Fort Smith, Little Rock (de hoofdstad) en Pine Bluff, voordat hij uitmondt in de Mississippi River.


    Mississippi River


    Deze beroemde Amerikaanse rivier vormt de gehele grens tussen Arkansas en Mississippi. Truckers kunnen de langste rivier van Noord-Amerika spotten en bewonderen vanaf de Lakeport Plantation, gelegen nabij Lake Village. Bij het afleveren van vracht daar, kun je ook de Greenville Bridge zien die de rivier oversteekt en Arkansas met Mississippi verbindt.


    White River


    De White River ontspringt in het noordwesten van Arkansas en maakt dan een kleine omweg naar het noorden in de Missouri Ozarks, voordat hij weer zuidwaarts meandert door de Natural State. Hij doorkruist meer dan de helft van de staat van de noordgrens tot de zuidoostelijke grens, waar hij uitmondt in de Mississippi River.


    Ouachita River


    De Ouachita River stroomt door Arkansas en vervolgens Louisiana, en zal vooral opvallen voor truckers die door de prachtige kuurstad Hot Springs rijden, beroemd om zijn natuurlijke thermale bronnen.


    Lake Dardanelle


    Het belangrijkste reservoir aan de Arkansas River beslaat bijna 40.000 acres (160 km²). Aan de noordoostelijke oever bevindt zich Arkansas Nuclear One, de enige kerncentrale van de staat. Vergeet ook niet het nabijgelegen stadje Russellville te bezoeken, een van de schilderachtige stadjes die in deze map-uitbreiding zijn opgenomen.


    Norfork Lake


    Norfork Lake is een kunstmatig reservoir aan de North Fork River, gecreëerd door de Norfork Dam. Hoewel de rivier in Missouri ontspringt, ligt het meer zelf in het noorden van Arkansas. Net stroomafwaarts van de dam mondt de North Fork River uit in de White River.


    Lake Chicot


    Lake Chicot is het grootste hoefijzermeer in Noord-Amerika en het grootste natuurlijke meer in Arkansas. Het is gevormd door de Mississippi River en ligt net ten oosten van Lake Village, dus truckers kunnen het spotten tijdens het rijden door dit charmante schilderachtige stadje.



    We hopen dat je hebt genoten van deze blik op de belangrijkste waterlichamen van Arkansas, die ook zullen verschijnen in deze map-uitbreiding van American Truck Simulator. Houd er rekening mee dat alles wat je hier ziet nog in ontwikkeling is en kan veranderen voordat het officieel wordt uitgebracht. Als je wilt laten zien hoe enthousiast je bent voor de aankomst van de Arkansas DLC, voeg het dan toe aan je Steam-verlanglijst. Volg ons tot die tijd op Twitter, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube, zodat je geen nieuws over ATS mist!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten