TruckStop Radio

    dinsdag 11 juni 2024

    Nordic Horizons - Nieuwe Assets om de Wereld mee te Bouwen

    We zijn enthousiast om je opnieuw een voorproefje te geven van de aankomende Nordic Horizons DLC! Vandaag laten we je enkele van de nieuwe assets en bouwmodellen zien die in deze mapuitbreiding voor Euro Truck Simulator 2 zullen worden opgenomen.


    Vergeet niet dat de modellen die je hier ziet slechts een deel van de nieuwe content vertegenwoordigen die ons team aan het creëren is. Aangezien deze DLC nog in ontwikkeling is, komt er nog veel meer aan. Laten we nu eens nader bekijken wat je te wachten staat!

    Ons getalenteerde assetsteam heeft echt veel werk verzet, want er zal geen gebrek aan nieuwe modellen zijn. Meer dan 200 verschillende gebouwen, zoals huizen, appartementen, kantoren, magazijnen, winkels, hotels en restaurants, bevinden zich al in deze productiefase. Dankzij dit alles zul je de sfeer van elke plek echt kunnen voelen, van afgelegen schilderachtige dorpjes tot grote bruisende steden.

    Vrachtwagenchauffeurs kunnen uitkijken naar het zien van Scandinavische huizen, versierd met gedurfde kleuren, waaronder het iconische rood dat zo typerend is voor de regio en vaak van hout is gebouwd. Zoals altijd besteden we nauwgezette aandacht aan detail en lokale authenticiteit om ervoor te zorgen dat de omgeving echt en waarheidsgetrouw aanvoelt. Elk element, van de bouwstijlen tot de kleinste decoratieve details, draagt bij aan een omgeving die natuurlijk en trouw aan zijn Noordse wortels aanvoelt.

    Houd er rekening mee dat deze DLC nog in ontwikkeling is, dus wat je hier ziet, hoeft niet het eindproduct te vertegenwoordigen. Als je net zo enthousiast bent over de Nordic Horizons DLC als wij, voeg het dan zeker toe aan je Steam-wensenlijst! Blijf op de hoogte van meer updates door ons te volgen op Twitter, Facebook, Instagram en YouTube.

    (English)

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten