TruckStop Radio

    zondag 8 september 2024

    1.51 Update: Nieuwe Controller Configuratie

    De 1.51 update zal veranderingen brengen in de manier waarop controllers werken in zowel Euro Truck Simulator 2 als American Truck Simulator. We verbeteren het controllerinstellingen-systeem, wat spelers in staat zal stellen om het spel gemakkelijker te bedienen en hen meer flexibiliteit en controle te geven. Deze veranderingen bereiden ook de weg voor spannende toekomstige projecten!



    Deze updates introduceren enkele nieuwe functies die zijn ontworpen om de algehele gameplay-ervaring voor spelers die controllers gebruiken te verbeteren. Een van de belangrijkste verbeteringen is de toevoeging van vooraf ingestelde instellingen voor modifiers. Dit zal spelers in staat stellen om essentiële spelkenmerken direct via de controller te bedienen en het spel comfortabel te spelen zonder dat een toetsenbord of ander apparaat nodig is.

    Niet alleen zul je nu meer spelkenmerken kunnen bedienen met alleen je controller, we hebben ook geprobeerd de bediening zo in te stellen dat het lijkt op het besturen van een voertuig in het echte leven. We hopen dat dit natuurlijker en meeslepender zal aanvoelen!


    Hoewel deze veranderingen de controllerinstellingen zullen verbeteren en het voor spelers met controllers gemakkelijker maken om met het spel om te gaan, kan het in sommige gevallen voorkomen dat aangepaste instellingen beïnvloed worden. Spelers die hun controle-indeling sterk hebben aangepast via de Steam controllerconfiguratie en deze van de standaardinstellingen hebben verschoven, kunnen merken dat hun aangepaste configuraties na de update worden teruggezet naar de standaardinstellingen.

    Hoewel problemen zoals deze soms kunnen voorkomen, hopen we dat je zult genieten van de spannende toekomstige projecten die deze update mogelijk maakt. Tot die tijd, zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws door ons te volgen op X, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten