TruckStop Radio

    woensdag 11 september 2024

    SCS Fan Dag Experiment

    Vandaag hebben we spannend nieuws voor jullie. We hebben altijd veel waarde gehecht aan de band die we hebben met onze #BestCommunityEver, en nu willen we die band verder versterken. Daarom hebben we besloten om de allereerste SCS Fan Day te organiseren, waar een select aantal gelukkige leden van onze community worden uitgenodigd in ons kantoor in Praag voor een gezellige middag samen!


    Dit bijzondere evenement vindt plaats in ons kantoor in Praag, Tsjechië, op 30 oktober 2024. We hebben besloten om 20 leden uit onze community uit te nodigen, die de kans krijgen om ons studio te bezoeken, te genieten van een rondleiding door ons kantoor waar onze games worden ontwikkeld, te praten met leden van het SCS Software-team, een ritje te maken in onze 4D-bewegingssimulator en een onvergetelijke middag met ons door te brengen!

    Aangezien dit de eerste keer is dat we proberen een evenement als dit te organiseren, zijn we nog aan het onderzoeken wat de beste aanpak is, dus we willen jullie vragen om geduld terwijl we deze spannende nieuwe onderneming verkennen. Maar als het succesvol blijkt te zijn en iedereen tevreden is, kunnen we in de toekomst wellicht vaker dit soort evenementen organiseren, zodat meer leden van onze community deze ervaring kunnen meemaken.

    Op dit moment zijn er geen specifieke regels om je aan te melden, dus iedereen kan meedoen door een eenvoudig aanmeldingsformulier in te vullen. SCS Software zal persoonlijk 20 leden van onze community selecteren, en we behouden ons het recht voor om de definitieve keuzes te maken uit alle deelnemers.

    Voordat je besluit je aan te melden, hebben we nog wat belangrijke informatie om te delen. Helaas kan SCS Software de reiskosten naar ons kantoor niet dekken, dus wie wordt geselecteerd, moet op eigen kosten naar Praag reizen. Daarnaast staat de datum vast en kan deze niet worden gewijzigd, dus als je wordt geselecteerd, moet je op 30 oktober aanwezig zijn in ons kantoor.

    Als je enthousiast bent en je begrijpt de voorwaarden die we hierboven hebben genoemd, zouden we het geweldig vinden als je je aanmeldt! We moedigen je aan om zoveel mogelijk informatie over jezelf te delen - misschien zelfs een foto of video waarin je jezelf voorstelt en je passie voor onze games laat zien. Hoe meer we over je weten, hoe groter je kans is om geselecteerd te worden!


    Je kunt je hier aanmelden



    Maak je geen zorgen, we slaan geen gegevens op die je invult voor het aanmeldingsformulier; we zullen deze verwijderen zodra de SCS Fan Day voorbij is.

    We zijn ontzettend enthousiast om twintig gelukkige deelnemers te kiezen uit alle aanmeldingen, ze te ontmoeten en een onvergetelijke middag met hen door te brengen in ons kantoor! Dus wacht niet langer en vul dat formulier in zodat we je op 30 oktober hier kunnen zien. Tot die tijd, blijf op de hoogte van ander nieuws door ons te volgen op onze social media (X, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube).

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten