TruckStop Radio

    maandag 9 september 2024

    American Truck Simulator 1.51 Update Uitgave

    We zijn verheugd aan te kondigen dat de 1.51 update voor American Truck Simulator is uitgebracht en nu beschikbaar is op Steam. Deze update bevat bugfixes, wijzigingen en nieuwe inhoud, die hieronder worden beschreven, dus we raden aan om even te lezen!


    We willen van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die heeft deelgenomen aan de Open Beta, hun feedback heeft gegeven en bugrapporten heeft ingediend. Jullie waardevolle input heeft ons geholpen om aanpassingen te maken, veranderingen door te voeren en bugs te verhelpen die we de eerste keer misschien hebben gemist. We hopen dat jullie nu volop kunnen genieten van het resultaat van jullie harde werk.



    Nieuw Titel Scherm

    Een van de eerste en meest opvallende veranderingen die je zult tegenkomen in deze update is een complete herziening van ons Startscherm. Terwijl we in lijn blijven met onze recente herziening van de gebruikersinterface, wilden we een ontwerp dat gemakkelijk te navigeren en te begrijpen is voor alle spelers.

    Het belangrijkste verschil dat je zult opmerken aan het nieuwe Startscherm is de focus op een vrachtwagen in het midden van het scherm. Aan de linkerkant vind je het menu dat gemakkelijke toegang biedt tot de belangrijkste functies van het spel, zoals Opties, en andere submenu's zoals de DLC (voorheen DLC Browser) en de Mod Manager, die het aantal actieve MODs naast zich weergeeft als je er een hebt geïnstalleerd.

    Om toegang te krijgen tot je Profielbeheer, klik je eenvoudig op je profielwidget rechtsboven in het menuscherm.


    Functioneel hebben we ook de navigatie comfortabeler gemaakt met een gamepad of een stuurwiel, waardoor je minder tijd kwijt bent aan het bereiken van een toetsenbord vanaf het moment dat je ETS2 of ATS start. Dit ontwerp laat ons ook ruimte om waar nodig aanpassingen en veranderingen te maken, evenals toevoegingen in de toekomst.

    Mack Black Anthem

    De Mack Anthem is net een stuk stoerder geworden! Maak kennis met de Limited Edition Mack Black Anthem® in American Truck Simulator, met een zwart exterieurpakket en andere extra interieurkenmerken. Bij het ontwikkelen van deze speciale truck begonnen de ontwerpers met een 70-inch StandUp sleeper-model, gespoten in Mack Black, en voorzien van Mack's zwarte exterieurpakket. Ze voegden vervolgens een aantal unieke stijlkenmerken toe, waaronder een gedurfd zwart Mack-woordmerk op de grille.


    De cabinetreden en dekplaten zijn ook zwart gepoedercoat, en matzwarte sierstrepen zijn toegevoegd aan de luchtinlaten aan beide zijden van de motorkap. Zwarte spatlappenhouders, zwarte brandstoftanks, zwarte aluminium wielen en een limited edition Anthem-deurplaat dragen bij aan het onderscheidende uiterlijk. De transformatie van de Mack Black Anthem wordt compleet gemaakt met een unieke zwarte Mack Bulldog-ornament op de motorkap.


    Het ziet er zakelijk uit, en het is ook zakelijk! Hoewel er in de echte wereld slechts 500 van zijn gemaakt, is de Mack Black Anthem® beschikbaar om te kopen bij de dichtstbijzijnde Mack Trucks-dealer in het spel voor alle bezitters van American Truck Simulator. We hopen dat je geniet van deze geweldige variant van een al legendarische vrachtwagen.


    Een grote dank gaat uit naar het team van Mack Trucks, voor het toestaan dat we deze fantastisch uitziende toevoeging aan American Truck Simulator konden brengen als onderdeel van de 1.51 update, en voor hun hulp bij het creëren ervan. We hopen dat je het leuk vindt om met de Mack Black Anthem® door de Verenigde Staten te rijden, en we kijken ernaar uit om je screenshots en meer te zien op onze sociale mediakanalen.

    De MACK-handelsmerken en ontwerpen zijn geregistreerde rechten van de AB Volvo Group en worden gebruikt krachtens een licentie.

    Dynamisch Laden en Lossen van Graanhoppers & Chip Vans

    In de 1.50 update introduceerden we een dynamische laad- en losfunctie voor de op maat gemaakte landbouwdepots van de Nebraska DLC met behulp van een graanhoppertrailer. Nu zijn we blij om te onthullen dat we in de 1.51 update voor American Truck Simulator meer geanimeerde laadopties gaan toevoegen, evenals depots waar spelers deze functie zullen tegenkomen!


    Truckers die met hun eigen graanhoppertrailer leveren, zullen dynamisch laden en lossen ervaren bij het vervoeren van maïs, sojabonen, graan, suikerbieten, geperst dierenvoer, aardappelen of katoenzaad, niet alleen in Nebraska, maar ook in aangepaste depots in de Kansas DLC, de aankomende Arkansas DLC, en in "prefab" depots in heel American Truck Simulator.


    Maar dat is nog niet alles! Deze update zal ook een nieuwe dynamische laadoptie bevatten voor de chipvan bij het vervoeren van houtkrullen of katoenzaad. Momenteel is deze dynamische functie alleen beschikbaar voor het laden van vracht en zal verschijnen in Arkansas' aangepaste depots, evenals in "prefab" depots in de VS. We zijn van plan deze functionaliteit uit te breiden om ook andere soorten vracht die met een chipvan kunnen worden vervoerd, evenals dynamisch lossen, in de toekomst op te nemen.

    Je kunt meer lezen over deze functie in een blogpost die we hebben geplaatst.


    I-44 en meer voor de Oklahoma DLC

    De ontbrekende schakel langs de I-44 is vaak aangevraagd door onze community, dus we zijn blij dat we deze nieuwe inhoud kunnen toevoegen als onderdeel van de 1.51 update voor ATS.


    Momenteel ontbreekt in de Oklahoma DLC het middelste gedeelte van Interstate 44 door Oklahoma City. In de 1.51 update zijn we echter blij dat we dit gedeelte kunnen toevoegen, waardoor de westelijke en oostelijke delen worden verbonden en de I-44 in Oklahoma wordt voltooid. Dit komt natuurlijk als een gratis update voor alle huidige eigenaren van de Oklahoma DLC.


    Dat is echter niet alles; de I-44 zal ook twee nieuwe depots bevatten waar spelers naartoe en vanaf kunnen leveren: een meubelzaak en een bouwplaats. Naast deze toevoeging worden spelers ook getrakteerd op twee nieuwe truckstops op de I-40. Als je meer wilt lezen over deze veranderingen, bekijk dan de speciale blog over dit onderwerp hier.

    Vegetatie-update voor de Texas DLC

    In samenwerking met onze vegetatieafdeling hebben onze kaartontwerpers de oudere dennen vervangen door de nauwkeurigere loblolly-dennen die inheems zijn in Texas!


    De loblolly-dennen werden oorspronkelijk gemaakt voor de Arkansas DLC, maar groeien ook van nature in Texas. Om de realiteit te verbeteren en een soepelere overgang te garanderen bij het rijden tussen deze staten, zullen truckers nu een overvloed aan deze bomen tegenkomen in het hele oostelijke deel van Texas - langs wegen, in bossen en in steden.


    We hopen dat je de aandacht voor detail van onze teams zult waarderen, die teruggaan naar eerder uitgebrachte kaartuitbreidingen en deze bijwerken op basis van je feedback om eventuele onvolkomenheden te corrigeren.

    Stadsintroducties voor de Oregon DLC

    We zijn blij om te delen dat we nu de Aangepaste Stadsintro's hebben uitgebreid naar de Oregon DLC voor American Truck Simulator!


    Deze speciale scènes verschijnen wanneer een speler een startstad selecteert bij het aanmaken van een nieuw profiel. We hopen dat nieuwe spelers (of degenen die een nieuw profiel starten) zullen genieten van deze nieuwe toevoegingen, die het gebied tonen waar je ervoor hebt gekozen om te beginnen.


    We hopen dat je van deze toevoeging zult genieten, en we kijken ernaar uit om het in de toekomst in meer staten te introduceren.

    FlowBelow-update voor Verschillende Trucks


    We hebben samengewerkt met FlowBelow om de mogelijkheden uit te breiden van het hebben van de FlowBelow Tractor AeroKit™ geïnstalleerd op een aantal trucks in American Truck Simulator. Spelers zullen nu de keuze hebben om FlowBelow-stroomlijnkappen en wielafdekkingen te installeren op de volgende voertuigen:

    • Kenworth T680
    • Peterbilt 579
    • Volvo VNL
    • Mack Anthem
    • Freightliner Cascadia
    • Western Star 5700XE en 57X

    In de echte wereld levert de FlowBelow Tractor AeroKit™ brandstofbesparingen op voor chauffeurs op de weg, en is deze geïnstalleerd op duizenden trucks in de Verenigde Staten. Voor spelers in American Truck Simulator zijn we blij om deze economische oplossing aan je virtuele vloot toe te voegen.


    Het heeft ook het bijkomende voordeel van het minimaliseren van turbulentie en het verbeteren van de aerodynamica door de aandrijfwielen te omringen om de luchtstroom rond de truck tijdens het rijden beter te beheren.


    We hopen dat je geniet van het gebruik van FlowBelow op je toekomstige reizen in American Truck Simulator. Vergeet niet foto's van je nieuw geïnstalleerde kit te delen op onze officiële sociale mediakanalen.

    Verbeterde Schaduwen in de Truckcabine

    We hebben ook de tijd genomen om een meer realistische visualisatie van schaduwen in de truckcabine te creëren via onze nieuwe tool genaamd Interior Shadow Tweaker.


    Hiermee kunnen we een vereenvoudigde kooi rond de cabine van de truck creëren die binnenkomend licht blokkeert, waardoor de realisme van de verlichting in het interieur van de cabine wordt verbeterd. Geen uitgebleekte materialen van het interieur meer wanneer je een andere truck, lantaarnpaal of politiebeacon passeert.


    We hopen dat je geniet van deze kleine maar opmerkelijke verbetering van je truckervaring!

    Nieuwe Controller Configuratie


    We verbeteren het controllerinstellingen-systeem, wat spelers in staat zal stellen om het spel gemakkelijker te bedienen en hen meer flexibiliteit en controle zal geven. Deze veranderingen bereiden ook de weg voor spannende toekomstige projecten! Niet alleen zul je nu meer spelkenmerken kunnen bedienen met alleen je controller, we hebben ook geprobeerd de bediening zo in te stellen dat het lijkt op het besturen van een voertuig in het echte leven, wat we hopen dat natuurlijker en meeslepender voor je zal zijn!


    Hoewel deze veranderingen de controllerinstellingen zullen verbeteren en het voor spelers met controllers gemakkelijker maken om met het spel om te gaan, kan het in sommige gevallen voorkomen dat aangepaste instellingen beïnvloed worden. Spelers die hun controle-indeling sterk hebben aangepast via de Steam-controllerconfiguratie en deze van de standaardinstellingen hebben verschoven, kunnen merken dat hun aangepaste configuraties na de update worden teruggezet naar de standaardinstellingen.

    Lees meer over deze update in een recente blogpost.

    Opties QoL Verbeteringen

    De belangrijkste verandering is de toevoeging van een zoekbalk voor gemakkelijker navigatie door alle instellingencategorieën. Wanneer een zoekopdracht wordt uitgevoerd, worden overeenkomsten weergegeven in de huidige instellingcategorie, en secties waar de zoekterm ook verschijnt, worden gemarkeerd.


    We hebben ook de bestaande opties in de instellingen opnieuw georganiseerd voor betere duidelijkheid. Deze opties zijn nu verdeeld in subcategorieën binnen elke sectie. Daarnaast zijn twee nieuwe categorieën, "Interface" en "Toegankelijkheid", toegevoegd aan het onderste menu voor betere verdeling.


    We hebben ook enkele wijzigingen geïntroduceerd die het gemakkelijker maken om de bureaubladachtergrond te wijzigen in ETS2 en ATS. Je kunt je menuachtergrond nu direct wijzigen via een snelkoppeling vanuit het hoofdmenu, of je kunt dezelfde optie openen via het gedeelte Interface in je instellingen.


    Maar dat is nog niet alles! We hebben nu ook mogelijk gemaakt om je achtergronden te bekijken voordat je ze wijzigt. Klik gewoon op de achtergrond van je keuze via de carrousel, en je krijgt een korte preview te zien van hoe het eruit zou zien voordat je je selectie bevestigt.


    Spelers worden ook op de hoogte gebracht via een kleine widget in het hoofdmenu als ze een nieuwe bureaubladachtergrondoptie hebben ontvangen als onderdeel van een evenementbeloning of update. Door hierop te klikken, word je ook doorverwezen naar de nieuwe instellingen die in deze update zijn geïmplementeerd.

    Als bonus voor betere visualisatie van de bureaubladachtergrond hebben we ook een nieuwe achtergrond toegevoegd genaamd 'Black light studio'. We hopen dat je het leuk vindt! Vergeet niet om het te bekijken.

    Automatisch Differentieelslot + Dodehoek Sensor

    We hebben ook de optie toegevoegd om het automatische differentieelslot en de dodehoek sensor in te schakelen.


    Het automatische differentieelslot helpt bij het beheren van de tractie in moeilijke rijomstandigheden door automatisch in te schakelen wanneer dat nodig is. De dodehoek sensor geeft visuele en hoorbare waarschuwingen om de veiligheid te verbeteren bij het wisselen van rijstroken.

    We hopen dat je geniet van deze functies, die je in staat stellen om je trucksimulatie-ervaring af te stemmen op jouw voorkeuren!

    Changelog


    Kaart


    • I-44 update voor de Oklahoma DLC
    • Vegetatie-update voor de Texas DLC

    Gameplay


    • Dynamisch laden en lossen van graanhoppers
    • Optie voor automatisch differentieelslot
    • Optie voor automatische dodehoek sensor

    Voertuigen


    • FlowBelow update voor verschillende trucks
    • Mack Black Anthem toegevoegd

    UI


    • Nieuw startscherm
    • Zoekbalk toegevoegd aan het instellingenmenu
    • Categorieën 'Toegankelijkheid' en 'Interface' toegevoegd aan het instellingenmenu
    • Verbeterde achtergrondwisselopties voor het bureaublad
    • Nieuwe controllerconfiguratie

    Visueel


    • Verbeterde interieur schaduwen in de truckcabine


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten