TruckStop Radio

    woensdag 31 juli 2024

    ATS 1.51 Update: I-44 en meer in Oklahoma City

    "Well, we rolled up Interstate 44, like a rocket sled on rails..." ♫ Vandaag zijn we blij om nieuws te delen over de Oklahoma DLC voor American Truck Simulator, die een update zal ontvangen. Het ontbrekende deel van de I-44 is vaak aangevraagd door onze gemeenschap, dus we zijn blij dat we deze nieuwe inhoud kunnen toevoegen als onderdeel van de aankomende 1.51 update voor ATS.



    Momenteel ontbreekt in de Oklahoma DLC het middelste gedeelte van de Interstate 44 door Oklahoma City. In de 1.51 update zijn we echter blij om dit toe te voegen, waardoor het westelijke en oostelijke deel worden verbonden en de I-44 in Oklahoma wordt voltooid. Dit zal uiteraard als een gratis update komen voor alle huidige eigenaren van de Oklahoma DLC.


    Dat is echter niet alles. De I-44 zal ook twee nieuwe depots bevatten waar spelers naar en van kunnen leveren: een meubelwinkel en een bouwplaats. Naast deze toevoeging krijgen spelers ook twee nieuwe truckstops op de I-40, die zich nabij de grens met Arkansas bevinden, een Amerikaanse staat die ook in ontwikkeling is voor American Truck Simulator. Wij geloven dat dit een ideaal punt zal zijn voor truckers om de nieuwe toevoeging aan Oklahoma en de staat Arkansas te verkennen zodra deze wordt uitgebracht, dus zorg ervoor dat je dit onthoudt!


    Zodra 1.51 wordt uitgebracht, zorg er dan voor dat je Oklahoma opnieuw bezoekt en reist over het nieuwe gedeelte van de I-44. Tot die tijd, houd onze officiële social media kanalen en deze blog in de gaten voor het laatste nieuws over al onze aankomende projecten en meer!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten