TruckStop Radio

    dinsdag 16 juli 2024

    Herziening Duitsland: Magdeburg en Osnabrück

    We hebben een nieuwe update van het Duitsland Rework-project voor onze #BestCommunityEver! Vandaag willen we je laten zien hoe we de steden Osnabrück en Magdeburg volledig hebben vernieuwd voor deze komende rework-fase in Euro Truck Simulator 2, dus laten we erin duiken.



    Osnabrück 

    Deze stad in het noordwesten van Duitsland staat ook bekend als de Stad van de Vrede. Bij het herbouwen van Osnabrück en de omliggende gebieden hebben we het historische centrum berijdbaar gemaakt voor onze spelers, die nu de prachtige bezienswaardigheden kunnen bewonderen.


    De economie is aangepast om beter de echte locaties weer te geven, dus truckers zullen leveren aan een honingfabriek en een schrootwerf in de haven. Deze verandering maakt Osnabrück een van de meest schilderachtige steden in Duitsland, met veel kleinere details die de stad levendig maken.


    Magdeburg 

    Bij het herbouwen van Magdeburg hadden we een beperkte hoeveelheid ruimte om mee te werken. Met dat in gedachten hebben we besloten ons te concentreren op het industriële deel van de stad, wat erg goed is gelukt. Truckers zullen een windmolenfabriek en een voedselmolen in de nabijgelegen haven tegenkomen.


    Het gebied rond de stad is ook aangepast en bevat verschillende bezienswaardigheden zoals de Magdeburg Waterbrug en de Elbe rivier met de bijbehorende bruggen. We hebben ook specifiek de snelwegafrit aangepast zodat truckers die windturbines van de windmolenfabriek vervoeren hun weg naar buiten kunnen manoeuvreren.


    En dat is het voor nu! We zullen je op de hoogte houden van ander ETS2-nieuws en het Duitsland Rework-project via onze sociale media (X/Twitter, Instagram, Facebook, YouTube en TikTok), dus zorg ervoor dat je ons daar volgt.


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten