TruckStop Radio

    maandag 22 juli 2024

    ETS2: Schmitz Cargobull Trailer Pack

    Vandaag willen we wat zeer spannend nieuws delen met onze #BestCommunityEver. We hebben een samenwerking met Schmitz Cargobull om hun bekende trailers naar Euro Truck Simulator 2 te brengen! De Schmitz Cargobull Trailer Pack DLC is nu beschikbaar op Steam.



    Je kunt je truck nu combineren met dit gerenommeerde Duitse merk, opgericht in 1892 en gemakkelijk te herkennen aan het iconische blauwe olifantenlogo. Schmitz Cargobull staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige trailers, waardoor het een vertrouwde naam is in de logistieke en transportsector. Met een wereldwijde aanwezigheid blijft het bedrijf normen stellen voor efficiëntie en betrouwbaarheid in de trailerproductie.


    De Schmitz Cargobull Trailer Pack bevat acht nieuwe merktrailers en ook vijf cabine-accessoires waarmee je het interieur van je truck kunt decoreren!

    De DLC omvat:


    Trailers

    Schmitz Cargobull S.CS UNIVERSAL
    Schmitz Cargobull S.CS EcoFIX
    Schmitz Cargobull S.KO COOL
    Schmitz Cargobull S.BO EXPRESS
    Schmitz Cargobull S.KI SOLID
    Schmitz Cargobull S.KI LIGHT

    Cabine-accessoires

    S.KI LIGHT trailer miniatuur
    Schmitz Cargobull Lunchbox
    Schmitz Cargobull Olifant knuffel
    Schmitz Cargobull Pet
    Schmitz Cargobull Mok


    Zoals altijd biedt elke trailer een breed scala aan aanpassingsopties. Je kunt kiezen uit verschillende chassis, carrosserieën, zijbeschermingen, achterbumpers, achterdeuren, opbergboxen en watertanks.


    We willen ook van deze gelegenheid gebruik maken om onze partners bij Schmitz Cargobull te bedanken, aangezien ze geweldig zijn geweest tijdens het werken met ons aan het tot leven brengen van hun trailers in de wereld van ETS2 door consequent gegevens te delen, feedback te geven en onze vragen te beantwoorden.


    Dus wacht niet langer en haal de Schmitz Cargobull Trailer Pack DLC nu op Steam! We kijken er echt naar uit om je op de weg te zien met het mooie blauwe olifantenlogo, dus vergeet niet om screenshots met ons te delen op onze sociale media en ons daar ook te volgen (X, Facebook, Instagram en YouTube), zodat je geen nieuws mist.


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten