TruckStop Radio

    vrijdag 19 juli 2024

    Griekenland - Trikala

    Γειά σας! Vandaag zijn we blij om een nieuwe post te delen over onze aankomende Griekenland DLC voor Euro Truck Simulator 2. Deze blog richt zich op de stad Trikala (Τρίκαλα) en wat je kunt verwachten te zien tijdens je toekomstige reizen naar dit gebied. Klaar om een kijkje te nemen? πάμε!



    Deze stad heeft zeker veel geschiedenis! Gebouwd op de oude stad Trikki, gesticht rond 3000 v.Chr., is het centrum van Trikala een labyrint van smalle straatjes en historische wijken. Om deze reden zullen vrachtwagenchauffeurs niet door de stad kunnen rijden. Ons team heeft echter de noordelijke en oostelijke buitenwijken van de stad nagebouwd, waar chauffeurs voldoende afleveringscontractopties zullen vinden.


    In het uiterste oostelijke gebied van de stad ligt het industriële gebied, waar chauffeurs een reeks industrieën zullen vinden, waaronder logistieke depots, magazijnen en een supermarkt om naar en van te leveren. Elk van hen is gedetailleerd om overeen te komen met hun tegenhangers in het echte leven. In deze gebieden kun je ook genieten van het uitzicht op de nabijgelegen bergketen.


    In het noordelijke gebied vind je de landbouwsector van de buitenstad, inclusief graansilo's en andere gerelateerde industrieën. Je zult ook een gloednieuwe industrie in Trikala vinden, maar we bewaren die verrassing voor een andere blog in de toekomst.


    We kijken ernaar uit om meer van de steden, industrieën en nog veel meer uit onze aankomende Griekenland DLC voor Euro Truck Simulator 2 te laten zien. Als je leuk vindt wat je ziet, voeg Griekenland dan toe aan je Steam-verlanglijst, want dat steunt ons echt en onze toekomstige releases. We danken je voor je steun. Tot de volgende keer, blijf trucken.


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten