TruckStop Radio

    vrijdag 12 juli 2024

    Kässbohrer Trailer Pack Werk In Uitvoering Update

    Vandaag brengen we onze #BestCommunityEver opwindend nieuws! De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de voorbereiding van een nieuwe trailer pack voor Euro Truck Simulator 2, en nu lijkt het een goed moment om te onthullen dat Kässbohrer-trailers naar onze game komen!



    Opgericht in 1893, ontwikkelt Kässbohrer voertuigen die de grenzen van voertuigtechniek verleggen. Met behulp van de nieuwste technologieën, ontwerpt Kässbohrer hun trailers volgens de hoogste standaard, waardoor ze flexibeler zijn in het vinden van de juiste transportoplossingen voor de specifieke behoeften van klanten.


    Op deze screenshots kun je zien hoeveel vooruitgang ons voertuigenteam heeft geboekt in het brengen van deze prachtige trailers in de wereld van Euro Truck Simulator 2. Onze teams werken nog steeds hard om deze trailer pack zo snel mogelijk naar onze #BestCommunityEver te brengen. We zullen uiteraard de releasedatum bekendmaken zodra we zeker weten dat deze trailers volledig klaar zijn om de virtuele wegen op te gaan!

    We willen ook van deze gelegenheid gebruik maken om onze partners bij Kässbohrer te bedanken voor hun steun en data, die ons in staat stellen hun geweldige trailers virtueel in ETS2 na te maken!


    We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij om dit gerenommeerde Europese merk uit te proberen zodra het in de game is. Houd er rekening mee dat deze screenshots nog in ontwikkeling zijn en dat het eindproduct tot de release kan veranderen. Tot die tijd, volg ons op Twitter, Facebook, Instagram, en YouTube om alle laatste informatie te krijgen. We zien jullie op de virtuele wegen!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten