TruckStop Radio

    donderdag 4 juli 2024

    Griekenland - Grensovergangen

    Maak je documenten klaar; de grenscontrole is hier! In de blog van vandaag willen we je enkele grensovergangen laten zien die je tegenkomt op je weg van en naar Griekenland, de aankomende mapuitbreiding voor Euro Truck Simulator 2.



    Je zult Griekenland kunnen bereiken via zes grensovergangen, maar vandaag laten we je er drie zien om niet alles in één keer te verklappen!

    Kakavia

    Kakavia is een belangrijke grensovergang tussen Griekenland en Albanië, nauwkeurig gemodelleerd in onze game om zijn echte tegenhanger nauwkeurig weer te geven. Tal van kleinere details zijn verspreid over het gebied, waardoor de ware essentie van de locatie wordt vastgelegd, zoals het douaneregelgebouw dat zich midden op de overgangen bevindt.


    Níki - Medzhitlija

    Gelegen op de E65-route, verbindt de grensovergang Níki-Medzhitlija Griekenland met Noord-Macedonië. Deze overgang is ook op maat gemaakt om perfect te lijken op zijn echte tegenhanger, zoals je kunt zien op de screenshots. Historisch gezien was dit de meest zuidelijke grens van Joegoslavië.



    Makaza - Nimphaia

    Makaza-Nimphaia is een grensovergang tussen Griekenland en Bulgarije. Deze bergpas valt op als een van de kleinste grensovergangen in het spel, met een lengte van slechts iets meer dan 100 meter. De grens en de omgeving zijn ook op maat gemaakt.


    Houd er rekening mee dat deze DLC nog in ontwikkeling is, maar we hopen dat deze blog je een kijkje geeft in onze voortdurende inspanningen. Als je enthousiast bent over deze mapuitbreiding, voeg de Griekenland DLC dan toe aan je Steam-verlanglijst. Vergeet niet om op de hoogte te blijven en ons te volgen op Twitter, Instagram, Facebook en TikTok voor al het laatste nieuws!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten