TruckStop Radio

    dinsdag 30 juli 2024

    Arkansas - Little Rock

    Welkom in Little Rock! In de blog van vandaag nemen we je mee op een rondleiding door onze versie van de hoofdstad van de Natural State in American Truck Simulator. Maak je riemen vast en laten we deze parel verkennen, waar je doorheen zult kunnen rijden in de aankomende Arkansas kaartuitbreiding.



    De stad vierde niet zo lang geleden haar tweehonderdjarig bestaan, aangezien ze werd gesticht in 1821. Nu is het niet alleen de hoofdstad van de staat, maar ook de meest bevolkte stad in Arkansas met meer dan 200.000 inwoners. Het ligt precies in het centrum van de Natural State langs de Arkansas River, die een grote rol speelde bij het ontstaan van de naam. Little Rock werd genoemd naar een stenen uitloper aan de oever van de rivier die door reizigers werd gebruikt als herkenningspunt.


    De Arkansas River speelt ook een grote rol in onze versie van deze stad, omdat we daar een rivierhaven hebben die als depot fungeert waar truckers vracht kunnen afleveren en ophalen. Er zullen natuurlijk ook andere belangrijke depots zijn, zoals de lokale luchthaven, een luchtvaartdienst en een intermodaal depot.


    Truckers zullen het beste uitzicht op de stad en het centrum hebben vanaf de Arkansas River Bridge, die door het hart van de hoofdstad loopt. Vanaf daar kunnen ze opvallende bezienswaardigheden in Little Rock zien, zoals de Simmons Bank, het First Security Amphitheater aan de rivier, de William J. Clinton Library and Museum en het William E. Clark Presidential Park.


    Aan de andere kant van de rivier zullen truckers de Simmons Bank Arena zien. En natuurlijk konden we de twee voetgangersbruggen aan beide zijden van de Arkansas River Bridge niet weglaten: de Clinton Presidential Park Bridge en de Junction Bridge, die beide bijdragen aan het schilderachtige panorama.


    We hopen dat je deze preview van de hoofdstad van Arkansas zult waarderen, maar houd er rekening mee dat het nog in ontwikkeling is. Als je enthousiast bent over de Arkansas DLC, voeg deze dan toe aan je Steam-verlanglijst! Blijf op de hoogte van meer updates over de ontwikkeling van de Natural State en ander ATS-gerelateerd nieuws door ons te volgen op X, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube. Tot dan, rij veilig!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten