TruckStop Radio

    donderdag 25 juli 2024

    Afsluiting van de evenementen Cruising Nebraska & Trade Connections Switzerland

    De afgelopen maanden hebben truckers van over de hele wereld deelgenomen aan onze World of Trucks-evenementen voor Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator: Cruising Nebraska & Trade Connections Switzerland. Door zowel onze nieuwste kaartuitbreiding als het herwerkte land Zwitserland te laten zien, heeft onze #BestCommunityEver hard gewerkt om beide evenementen met succes af te ronden voor de einddatum.


    We willen jullie allemaal bedanken voor jullie deelname en toewijding tijdens deze evenementen, en we hopen dat je genoten hebt van het verkennen van Nebraska en het herontdekken van de schoonheid van Zwitserland! We hebben vooral genoten van het lezen en delen van enkele van de berichten, foto's, video's en meer van jullie onderweg in ETS2 & ATS tijdens deze evenementen.

    Zoals altijd hebben we een kleine infographic gemaakt die enkele statistieken van beide evenementen laat zien, waaronder het aantal voltooide opdrachten/tonnen geleverde vracht en afgelegde mijlen.

    Ongelooflijk werk, truckers! We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor jullie steun tijdens de release van Nebraska en voor jullie positieve reacties op het herwerkte gebied van Zwitserland. Het brengt ons team echt veel vreugde om te zien hoeveel jullie genieten van deelname aan deze evenementen. We hopen dat je met trots rijdt met je nieuw verworven in-game items die je hebt verdiend. Vergeet niet ze te claimen via WorldofTrucks.com.

    We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst meer World of Trucks-evenementen te brengen. Laat ons in de reacties of op onze Social Media-kanalen (X, Instagram, Facebook) weten welke evenementen je in de toekomst graag zou zien! We waarderen jullie voortdurende steun enorm en kijken uit naar meer spannende avonturen samen op de weg. Tot dan, blijf trucken.

    (English)

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten