TruckStop Radio

    woensdag 3 juli 2024

    Herziening Duitsland: Kassel

    Vandaag zijn we blij om enkele nieuwe afbeeldingen en informatie te delen van ons lopende Duitsland rework-project voor Euro Truck Simulator 2; specifiek uit de stad Kassel. Net als de eerder uitgelichte gebieden in deze rework is deze stad volledig vanaf nul opnieuw opgebouwd! Laten we eens dichterbij kijken, zullen we?



    Gelegen in het noorden van Duitsland, is Kassel een stad vol geschiedenis en cultureel erfgoed. Het rework-team heeft enkele van de meest prominente historische gebouwen rond Kassel nagebouwd, waaronder het museum, de galerie en het theater. Zorg ervoor dat je een foto van hen maakt voor je galerij!


    We hebben ook het wegennet realistischer nagebouwd. Bestuurders kunnen langs Bundesautobahn 7 door de stad rijden, met een afslag naar de B251. Truckers zullen ook een nieuwe secundaire route vinden die uitzicht biedt op het Herculesmonument in Bergpark Wilhelmshöhe.


    Natuurlijk krijg je ook de kans om over de Wilhelmshöher Allee te rijden, een van de belangrijkste straten in Kassel, die het stadscentrum van oost naar west verbindt. Let uit je raam voor enkele uitzichten op de rivier de Fulda, een van de twee bronrivieren van de Weser.


    Bestuurders die op zoek zijn naar werkcontracten in het gebied zullen een verscheidenheid aan grote en kleine industrieën vinden, waaronder logistieke centra, supermarkten en een autofabriek. We raden ook aan om de locatie van de garage in de stad te bekijken, vooral als je van plan bent je activiteiten in Kassel te baseren!


    We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst meer van het Duitsland Rework-project te laten zien en we hopen dat je leuk vond wat je hier hebt gezien! Als dat zo is, laat het ons dan weten in de reacties of op onze sociale mediakanalen, want ons team hoort graag je mening. Tot de volgende keer, blijf trucken!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten