TruckStop Radio

    zaterdag 27 juli 2024

    1.51 Update: Nieuw Titel Scherm

    Met de aankomende 1.51 update voor zowel Euro Truck Simulator 2 als American Truck Simulator, is een van de eerste en meest opvallende veranderingen die spelers zullen tegenkomen een complete herontwerp van het titel scherm.


    Terwijl we in lijn blijven met onze recente herwerking van de gebruikersinterface, wilden we een ontwerp dat gemakkelijk te navigeren en te begrijpen is voor alle spelers. Een van de belangrijkste verschillen die je zult opmerken aan het nieuwe titel scherm is de focus op een truck in het midden van het scherm.


    Aan de linkerkant vind je het menu dat gemakkelijke toegang biedt tot de belangrijkste functies van het spel, zoals Opties, je Profielbeheer, of andere submenu's zoals de DLC Browser of Mod Manager die nu onder het 'Extra's' deel van het menu staan. Je zult ook de huidige versie van het spel linksonder in de hoek zien. Als er een update beschikbaar is voor het spel, verschijnt er tekst boven de versie van het spel om je hiervan op de hoogte te stellen.


    Aan de rechterkant van het menu vind je een widget met je momenteel geselecteerde profiel en het huidige trucker niveau. Door over deze widget te zweven, kun je snel je profielstatistieken bekijken. In sommige gevallen kunnen er extra widgets verschijnen aan de rechterkant, bijvoorbeeld als je huidige profiel niet verbonden is met World of Trucks of als je een 'Open Beta' versie van het spel gebruikt.

    Rechtsonder vind je onze carrousel van kleine banners, die spelers snelle en gemakkelijke toegang geeft tot het laatste nieuws van onze officiële blog en grafische presentaties van onze nieuwste releases.


    Functioneel hebben we de navigatie ook comfortabeler gemaakt met een gamepad of een stuurwiel, waardoor je minder tijd nodig hebt om naar een toetsenbord te grijpen vanaf het moment dat je ETS2 of ATS start. Dit ontwerp geeft ons ook de ruimte om aanpassingen en veranderingen door te voeren waar nodig, evenals toevoegingen in de toekomst.

    We hopen dat je geniet van deze nieuwe look en de herziening van het titel scherm in de aankomende 1.51 update. Houd onze social media kanalen (X, Instagram, Facebook) in de gaten voor meer nieuws over andere veranderingen en toevoegingen in deze update. Tot dan, blijf trucken!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten