TruckStop Radio

    woensdag 17 juli 2024

    SCS Onderweg: Volledig Elektrische Scania 45 R Rondtoer & Testrit

    Vandaag zijn we enthousiast om een nieuwe aflevering van onze SCS On The Road-serie uit te brengen. Deze keer kregen we de speciale kans om een van Scania's volledig elektrische trucks van dichtbij te bekijken in het Scania Demo Centre, gelegen in Södertälje, Zweden.


    Doe mee met Oscar, onze Director of Global Partnerships, en Fredrik Sundén, Expert Engineer bij Scania Group, terwijl ze praten over de ontwikkeling van de Scania 45 R, het kleine zusje van de Scania 40 & 45 S, en je een rondleiding geven en een POV vanuit de cabine terwijl ze ermee rijden op het testcircuit.

    We zijn het team van Scania zeer dankbaar dat we mochten filmen en met jullie een kijkje achter de schermen konden delen in het werk dat komt kijken bij het creëren van Scania's geëlektrificeerde trucks. Hoewel alleen de Scania 40 & 45 S beschikbaar zijn in Euro Truck Simulator 2 als quick jobs, waren we verheugd de kans te krijgen om de kleinere tegenhanger, de Scania 45 R, die veel overeenkomsten deelt, te test rijden en er meer over te leren.

    We hopen dat je geniet van het kijken naar en leren over de volledig elektrische Scania 45 R. Als je de video leuk vindt, abonneer je dan, like en laat een reactie achter, want we horen graag je opmerkingen. We zien je snel voor de volgende aflevering. Tot dan, blijf truckin'!

    (English)

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten