TruckStop Radio

    woensdag 10 juli 2024

    Herziening Californië: Santa Maria & Oxnard

    Vandaag zijn we enthousiast om onze eerste blog over Fase 4 van het Herzieningsproject Californië met jullie te delen. Ons team werkt hard aan het volgende gebied van dit uitgebreide project, dat zich richt op het vernieuwen van een van de basisgebieden in American Truck Simulator. Zonder verder oponthoud, willen we graag wat van de voortgang delen die we hebben gemaakt met de steden Santa Maria en Oxnard, Californië!


    Net als de meeste eerder voltooide gebieden, zullen ook deze steden een complete herwerking ondergaan. Dit betekent dat we het oude verwijderen en het nieuwe helemaal opnieuw creëren! Hierdoor kunnen we zoveel mogelijk details, wegennetwerken en meer in deze gebieden brengen. Momenteel is deze fase van het project gepland voor de 1.52 update van American Truck Simulator. Hoewel dit nog een tijdje duurt, wilden we jullie graag laten zien waar we mee bezig zijn.

    Santa Maria


    Gelegen langs de beroemde US-101, ook wel bekend als de 'Pacific Coast Highway', staat Santa Maria bekend om zijn rijke geschiedenis en schilderachtige landschappen. Gesticht in 1874, is het erfgoed van de stad duidelijk zichtbaar in zijn historische gebouwen en musea, die de vroege Spaanse en Indiaanse wortels weerspiegelen.


    Chauffeurs die naar Santa Maria leveren, zullen zelf de schoonheid van het gebied kunnen zien terwijl ze door de stad rijden op California State Route 135 (CA-135). Hier kun je langs bezienswaardigheden rijden zoals het stadhuis van Santa Maria, de openbare bibliotheek van Santa Maria en het Santa Maria Town Center (een overdekt winkelcentrum).


    Landbouw is ook een hoeksteen van de lokale economie en speelt een prominente rol in het gebied. Chauffeurs die naar en van Santa Maria leveren, zullen zeker veel leveringscontracten vinden in het landbouwgebied, inclusief een nieuw type boerderijdepot.


    Als je net een lange rit vanuit het Midwesten of verder hebt gemaakt, zorg dan dat je een rustpauze neemt en tankt bij het Valley Pacific Traffic Centre vlakbij de US-101. Dit zal zeker een populaire stop zijn voor alle reizigers.

    Oxnard


    Bekend om zijn ongerepte kustlijnen, rijke landbouwgeschiedenis en als de Aardbeienhoofdstad van Californië, is Oxnard een kuststad die je niet mag missen! Vanuit het noorden kun je reizen op de US-101 en gebruik maken van de CA-126 kruising. Langs deze route vind je lokale bedrijven en winkels, en groene ruimtes zoals het Camino Real Park.


    Chauffeurs kunnen ook reizen op de langste staatsroute in Californië, de CA-1, die je naar de kust van Malibu brengt. Langs deze route vind je kantoren, magazijnen en verschillende industriële gebieden. Op zoek naar werk? Oxnard zal een grote papierfabriek depot bevatten, die je kunt vinden nabij de Freightliner Truck Dealer in het spel.


    Een opvallend kenmerk in Oxnard dat moeilijk te missen zal zijn, is de Topa Financial Plaza, een 14 verdiepingen hoog, 160.347 vierkante voet kantoorgebouw dat is gebouwd met reflecterend blauw metalen glas. Dit geeft het een spiegelachtige afwerking tegen de blauwe luchten van de westkust, die zichtbaar is waar je ook bent in de stad.


    We hopen dat je genoten hebt van deze preview van wat er gaat komen in Fase 4 van ons California Rework Project. We kijken ernaar uit om meer steden, industrieën en meer te benadrukken. Vind je wat je ziet? Deel je opmerkingen dan met ons, ons herwerkingsteam hoort ze graag! Tot de volgende keer, blijf trucken!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten