TruckStop Radio

    maandag 29 juli 2024

    ATS Missouri: Kirksville

    Kirksville heet je welkom! Dit charmante kleine stadje in het noorden van Missouri biedt bezoekers een gastvrije stop met een mix van historische architectuur, een charismatische hoofdstraat en de omliggende natuurlijke schoonheid. Vandaag delen we graag meer over dit gebied, dat ons team heeft nagebouwd in onze aankomende Missouri DLC voor American Truck Simulator.



    Tijdens je reizen door de stad, neem een moment om de goed bewaarde gebouwen uit het Victoriaanse tijdperk in het centrum te bewonderen, die het rijke architecturale erfgoed van de stad laten zien. Het gerechtsgebouw van de provincie is een bewijs van het vakmanschap uit de 19e eeuw en is een landmark die je zeker moet fotograferen!


    Andere opmerkelijke bezienswaardigheden die ons team heeft nagebouwd zijn onder andere de lokale kerk, de bank, een monument voor Dr. Andrew Taylor Still, het Veterans Memorial Plaza en meer. Zorg ervoor dat je een moment neemt om ze te waarderen en te genieten terwijl je Kirksville binnenrijdt of doorkruist.


    Natuurlijk zullen er ook volop werkcontracten beschikbaar zijn voor chauffeurs die op zoek zijn naar werk. Kirksville zal verschillende depots hebben waar spelers naar en van kunnen leveren, waaronder een supermarkt, een woonwinkel, magazijnen, een bouwgarage en een chemisch distributiecentrum.


    Hoewel het niet de grootste stad van Missouri is, heeft het zeker charme! We hopen dat je geniet van je bezoek aan Kirksville en nog veel meer in deze aankomende DLC. Als je houdt van wat je ziet, zorg dan dat je het toevoegt aan je Steam-verlanglijst door op de widget hieronder te klikken. Tot dan, blijf trucken!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten