TruckStop Radio

    vrijdag 26 juli 2024

    Arkansas - Op Maat Gemaakte Depots

    Op maat gemaakte depots maakten hun debuut in American Truck Simulator in de Kansas-kaartuitbreiding en verschenen ook in de Nebraska DLC. Vandaag willen we je een voorproefje geven van de op maat gemaakte depots die onze kaartontwerpers hebben gemaakt voor de Arkansas DLC. Laten we eens kijken!


    Deze depots zijn niet de gebruikelijke geprefabriceerde die door onze assetmakers zijn gemaakt en die truckers vaak op verschillende locaties tegenkomen. Elk depot is individueel ontworpen en samengesteld door onze kaartontwerpers, waardoor ze volledig uniek zijn. Elke keer dat truckers een nieuw depot binnenrijden, moeten ze het opnieuw verkennen.

    Zoals in onze laatste DLC, bestaan de op maat gemaakte depots uit boerderijen en graansilo's. Bovendien voegen we twee nieuwe soorten depots toe - rivierhavens en houtkaplocaties, die beide typisch zijn voor Arkansas. In deze aankomende kaartuitbreiding zullen er in totaal elf op maat gemaakte depots zijn. Ze hebben allemaal specifieke laad- en losplekken voor elke vracht die je daar zult leveren voor een grotere realiteitszin.

    \

    In de VS fungeren rivierhavens voornamelijk als overslagknooppunten waar vracht van schepen, vrachtwagens en treinen samenkomt. Als resultaat hebben ze een grote verscheidenheid aan verschillende soorten vracht, wat ons zal helpen de in-game economie te stimuleren. In Arkansas zullen truckers ze voornamelijk tegenkomen aan de Arkansas River.

    Houtkap is een belangrijke industrie in Arkansas en dat wilden we weerspiegelen. Spelers zullen in- en uitladen bij de houtkapdepots nabij de steden Hot Springs, El Dorado en Harrison. Elk van deze depots is gemodelleerd om in de omgeving te passen en zal volledig verschillend zijn, zodat truckers die daar rijden verschillende uitdagende terreinen en wegen tegenkomen.

    We hopen dat je hebt genoten van deze preview van de hubs waar je vracht zult leveren in Arkansas. Kijk je ernaar uit om ze zelf te verkennen? Voeg dan de Arkansas DLC toe aan je Steam-verlanglijst. Tot die tijd, volg ons op X, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube, zodat je geen ATS-nieuws mist!


    (English)

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten